El Move Your Fucking Brain Extreme Fest torna a fer-se a l’aire lliure

La novena edició del festival de música heavy organitzat per Metal Defenders torna a realitzar-se a l’aire lliure després de celebrar una edició al Poliesportiu Municipal. El dissabte 29 de juny durant tota la tarda i nit actuaran 10 grups del gènere, 4 d’ells de caràcter internacional.

origin (1)El proper 29 de juny l’entitat molinenca Metal Defenders torna a organitzar el festival de música heavy, black i death metal de Molins de Rei, el Move Your Fucking Brain Extreme Fest, que enguany arriba a la novena edició.

Hi actuaran 10 grups, entre els quals destaquen quatre de caràcter internacional que arribaran de Bèlgica, França, Àustria i els Estats Units. Com és habitual, l’entrada serà gratuïta i s’espera una bona assistència. Els Enthrone belgues seran els caps de cartell. Els horaris es poden consultar al web de l’entitat organitzadora.

El festival torna al seu espai original, l’avinguda de Collserola, coincidint amb la novena edició. L’any passat es va realitzar sota cobert al Poliesportiu Municipal per la negativa de l’Ajuntament a realitzar-ho on ara, un any després, es farà. Així doncs, el certamen es farà a l’aire lliure, el seu ecosistema natural. El que sí es repetirà és la col·laboració amb Zulogaarden, que proporcionarà les seves cerveses artesanes al festival.

Recomanacions personalitzades