S’organitza el II Torneig Internacional Vila de Molins de Rei de waterpolo

Participaran dos equips dels Estats Units a més de diferents conjunts catalans. El club espera consolidar el format de torneig internacional. Cartell I Torneig  Internacional Vila de Molins de Rei waterpolo

La Piscina Municipal de Molins de Rei acollirà el proper cap de setmana del 29 i 30 de juny el II Torneig Internacional Vila de Molins de Rei, organitzat pel Club Natació Molins de Rei. Hi participaran dos equips dels Estats Units:  el Greenwich WP de Connecticut i l’Agoura HS WP de Los Angeles. A més d’aquests dos equips i el Molins, també hi participarà el Granollers.

El format de la competició de categoria juvenil tindrà una lligueta preliminar entre els quatre equips que després es creuaran en una final i un partit per la disputa de la tercera i quarta posició. L’equip local arriba amb la condició de representant de la màxima categoria catalana de waterpolo aconseguida recentment després d’un ascens inoblidable.

En declaracions a Viu Molins de Rei, el president del CN Molins, Jaume Mas, explica que la intenció és “organitzar aquest torneig any rera any de manera consolidada”. Fa dos anys es va disputar una competició similar que no es va arribar a consolidar. El torneig començarà dissabte a les 9:30 i finalitzarà diumenge a les 12:30 amb la disputa de la gran final. El quadrant d’horaris i partits es pot veure a la pàgina web del club.

Recomanacions personalitzades