L’Ajuntament invertirà aquest any 100.000 euros en millores a les escoles

L’Ajuntament destinarà part de les subvencions de la Xarxa de governs locals de la Diputació de Barcelona a realitzar millores a les escoles públiques de Molins de Rei. Durant aquest 2013 s’invertiran un total de 100.000 euros, 30.000 dels quals seran aportats pel consistori.

Escola Josep Maria Madorell // David Guerrero

Escola Josep Maria Madorell // David Guerrero

Durant el període 2012-2015 es preveu que s’inverteixin a les escoles 200.000 euros procedents de les subvencions de la Xarxa de governs locals de la Diputació de Barcelona. Per començar, durant aquest 2013, i principalment durant aquest estiu, s’invertiran 70.000 euros d’aquestes subvencions, als quals l’Ajuntament hi sumarà 30.000 euros més. És a dir, un total de 100.000 euros per al 2013 destinats millorar aspectes de les escoles públiques de Molins de Rei. “L’objectiu és mantenir la qualitat educativa a les nostres escoles”, assegura el regidor d’Educació, Xavi Paz.

L’Ajuntament va donar a conèixer aquesta quantitat d’inversió en el darrer Consell Escolar Municipal però no va concretar a on es destinaran els diners. Segons fonts municipals, actualment s’estan inspeccionant les escoles per decidir la destinació de les inversions.

Nou Consell Escolar

El nou Consell Escolar Municipal es va constituir el passat dimarts 18 de juny després de les eleccions escolars. Es tracta del màxim òrgan de participació de la comunitat educativa a nivell local on estan representats alumnes, professors, direcció dels centres educatius, famílies i Ajuntament. El primer tinent d’alcalde i regidor d’Educació va destacar al Consell Escolar “el bon desenvolupament del procés de matriculació” del proper curs, que s’ha tancat sense incidents a Molins de Rei.

  • Maribel Querido Rodriguez via Facebook

    Ja era hora que s’inverteixi una mica en les escoles!!!!! I menys mal que tenim les AMPA i les jornades de bricolatge que sino les nostres escoles caurien a trossos

  • Teresa

    Por mucho que quieran marcar protagonismo y confundir a la ciudadanía , bueno és saber que la educación en las escuelas publicas y en pago de los sueldos a sus maestros/as son resposabilidad de la Generalitat y no del Ayuntamiento. El Ayuntamiento lo único que hace es encargarse del mantenimiento de los edificios, gastos de luz, gas, agua, limpieza y jardineria. En el título del artículo , en vez de usar la palabla “invertir” , que se entiende que emana de los presupuestos municipales, y confunde a la ciudadanía, hubiese sido mejor usar la palabla “admistrará” , “distribuirá” ó ” destinará 100 € ” los dineros que dá para este fin la Diputación de Barcelona.

  • Pingback: L'Ajuntament inverteix 110.000 euros en millores i reparacions als centres educatius | Viu Molins de Rei()