Suzuki Català es prepara per revalidar el títol

L’equip molinenc intentarà tornar a guanyar les 24 hores de resistència del Circuit de Catalunya els propers dies 5, 6 i 7 de juliol.  Víctor Casas, Javi Del Amor, Greg Junod i Gwen Giabbani seran els pilots enguany. 

Eduard Català celebrant la victòria al podi de Montmeló // Suzuky Català

L’equip va aconseguir la victòria l’any passat // Arxiu — Suzuki Català

El món del motor a Molins de Rei té dos moments destacats cada temporada: l’entrada d’any, amb les aventures de Xavi Foj al Dakar, i la benvinguda a l’estiu, amb les 24 hores de Resistència del Circuit de Catalunya. L’equip molinenc Suzuki Català No Limits buscarà repetir l’èxit de l’any passat, quan es van proclamar campions, a la cursa de les curses del món del motociclisme de resistència, que enguany arriba els propers dies 5, 6 i 7 de juliol.

Defensant títol i sense complexes, l’objectiu de l’equip molinenc és “aconseguir per setena vegada pujar a dalt de tot del podi final”, malgrat la dificultat afegida d’afrontar la competició sense grans patrocinadors.

Victor Casas, Javi del Amor, Grag Junod i Gwen Giabbani, aquest últim incorporat a última hora, han estat els escollits per representar la històrica marca. Casas i Junod, únic pilot que s’estrena en l’estructura de Català, són pilots que participen enguany al mundial de resistència i Del Amor va participar a la última prova del mundial de motociclisme  disputada en terres catalanes en la categoria de MotoGP. Giabbani va ser campió mundial de resistència l’any 2009.

Aquest divendres els pilots tindran la primera presa de contacte amb la moto en els primers entrenaments. El principal rival dels molinencs tornarà a ser l’equip Yamalube Folch Endurance, format per David Checa, Daniel Ribalta, Arturo Tizón i Pedro Luis Vallcaneras. Suzuki Català ja és aquí, un any més malgrat les dificultats econòmiques, per tornar a fer història dels esports de Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades