Emilio Ramos només ha assistit a 4 de les 46 comissions informatives del darrer any

La CUP denuncia que l’únic regidor del PP i flamant representant de Molins de Rei a l’AMB només s’ha presentat a 4 de les 46 comissions informatives de l’Ajuntament. L’esquerra independentista opina que Ramos “prioritza la butxaca per sobre les qüestions que afecten els molinencs”.

emilio-ramos-200x300

Ramos és el portaveu que menys assisteix a les comissions informatives // Arxiu

El regidor Emilio Ramos (PP) només ha assistit a 4 de les 46 comissions informatives del darrer any,  segons dades revelades per la CUP Molins de Rei. D’aquesta manera, el flamant representant de la vila a l’Àrea Metropolitana per decisió de l’alcalde Joan Ramon Casals (CiU) prioritza “la butxaca per sobre les qüestions que afecten els molinencs i les molinenques”, segons la CUP.

A les comissions informatives s’estudien a fons els temes que després es debaten als plens municipals i els regidors que hi participen no tenen retribució econòmica, com sí passa en els plens. Fonts del partit amb més votants de l’oposició han informat a Viu Molins de Rei que aquestes dades han estat recollides després de revisar “una per una” totes les actes de les comissions informatives.

“Considerem una falta de respecte molt greu cap a la ciutadania que un regidor que no està al dia del què passa a Molins de Rei representi el nostre municipi a l’AMB”, remarca l’esquerra independentista. La CUP també informa que a partir d’ara Ramos cobrarà 974€ mensuals per assistir a 4 reunions: ple municipal (380€), Junta de Portaveus (95€), Consell de l’AMB (323€) i Comissió informativa de l’AMB (176€).

El nomenament del regidor més polèmic de la sala de plens com a representant de la vila a l’AMB ha generat el rebuig de la resta de l’oposició i, fins i tot, algunes discrepàncies dins  del govern municipal.

Recomanacions personalitzades