Detingut un lladre mentre robava a l’interior d’un pàrquing proper a l’estació

Els Mossos d’Esquadra han detingut a un individu que va forçar l’entrada a un pàrquing privat proper a l’estació de Renfe de Molins de Rei. L’avís el van donar els vigilants de seguretat de l’estació. El detingut, amb antecedents policials, va ser trobat pels mossos a l’interior del pàrquing.

La detenció es va produir en un pàrquing proper a l'estació // Jose Polo

La detenció es va produir en un pàrquing proper a l’estació // Jose Polo

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís al voltant de les 3.30 hores de la matinada el passat dimecres 19 de juny. Van ser els vigilants de seguretat de l’estació de Renfe a Molins de Rei que van veure com tres homes estaven forçant en aquell mateix moment la porta d’un pàrquing privat proper a l’estació.

La policia va dirigir-se al pàrquing indicat i al seu interior va localitzar un home, de nacionalitat espanyola, de 27 anys i veí d’Esparreguera, al qual van detenir com a presumpte autor dels fets. Els agents van localitzar una bossa d’eines per cometre robatoris amagada sota un vehicle. Segons fonts policials, al detingut li constaven dos antecedents policials per robatori amb força. Els altres dos individus que van ajudar al lladre a forçar la porta no van ser trobats en el moment de la detenció. El lladre ja ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Aquest robatori es va produir només un dia després de que un home de 40 anys fos també detingut per un robatori similar a un pàrquing privat de Sant Feliu de Llobregat. En aquest cas, el lladre va ser detingut mentre fugia i els mossos van actuar en col·laboració amb la policia local de Sant Feliu de Llobregat.

Recomanacions personalitzades