El judo molinenc no s’atura

La secció de judo del CE Molins de Rei va participar en el IV Torneig de Judo dels Salesians de Badalona; una activitat lúdica que va comptar amb la presència de 30 judoques molinencs. Recentment també ha organitzat la tercera edició del taller de defensa personal femenina.

La secció de Judo al VI Torneig de Judo dels Salesians de Badalona // CE Molins de Rei

La secció de Judo al VI Torneig de Judo dels Salesians de Badalona // CE Molins de Rei

Les temporades dels diferents esports a la vila de Molins de Rei ja han acabat, en canvi el que encara no finalitza són les competicions en les quals diverses entitats esportives participen després de tot un any d’esforç  i dedicació. I quin millor moment per practicar esport i no perdre la forma que participar en competicions i torneigs?

El passat dissabte 15 de Juny el judo molinenc va participar en el IV Torneig de Judo dels Salesians a  Badalona. L’activitat lúdica va comptar amb la presència de la secció de judo del CE Molins de Rei i  clubs com els Maristes de Badalona, el Club de Judo Begues i el Club de Judo Sant Boi. Tots plegats van ser gairebé 150 judoques, dels quals 30 eren molinencs: 23 nois i 7 noies. Aquests són Adrià Pavon, , Martí Marcos, Oscar Espinosa, David Rodriguez, Nazan Gutierrez, Lorena Caballero, Paula Moral, Biel Moran, Marta Castillón, Eric Mérida, Danil Bastida, Roger Tena, Gerard Garcia, Joana Morón, Diego Cabaleiro, Victor Espinosa, Martí López, Xenia Caballero, Marcos Moral, David Gonzalez, Miquel Durán, Hugo Alcalde, Ruben Rodriguez, Arwen Moran, Adrià Zurita, Ferran Durán, Pau Pavón i Marina Ramos.

Taller de Defensa Personal Femenina

28 dones van assistir al III Taller de Defensa Personal Femenina // CE Molins de Rei

28 dones van assistir al III Taller de Defensa Personal Femenina // CE Molins de Rei

El 8 de Juny la secció de judo del CE Molins de Rei va organitzar el III Taller de Defensa Personal Femenina. A l’activitat van assistir-hi 28 dones que de manera gratuïta van sortir del taller amb petites nocions ensenyades pel mestre Antonio Jiménez Olivares. Una nova experiència que els servirà per defensar-se si desafortunadament algun dia es troben en una situació complicada.

Al taller es van practicar els cops de puny i peus i de quina manera lliurar-se d’una agafada per les mans per l’esquena. També, es va posar força ímpetu en com portar a l’agressor a terra, com utilitzar un ganivet, un pal o un paraigües. Per finalitzar l’esdeveniment es va voler remarcar dues situacions comunes i pràctiques en les que emprar aquesta defensa personal, explicant i posant en pràctica de quina manera defensar-se dins d’un ascensor i en uns banys públics.

Recomanacions personalitzades