Cristina Vila: Déu dóna garrofes als qui no les poden rossegar…

Cristina Vila AEM Molins de ReiMolts de vosaltres, els qui ara esteu llegint aquest escrit, sabeu que la principal reivindicació de la secció d’atletisme de l’Associació Esportiva Molins (AEM) és un lloc on poder entrenar en condicions, totes les modalitats, i totes les categories dels socis i sòcies de l’AEM –atletisme-.

Els qui aneu visitant periòdicament la pàgina web, o bé la pròpia web de la Federació, sabeu que aquesta és l’únic camí que tenim per a informar-nos del calendari, horaris, seus, competicions, controls de promoció, aire lliure, veterans, etc.,i la informació que pengen és per setmanes. Doncs bé, a hores d’ara (dimarts dia 14 de maig a les 12.00 hores), encara no se sap on es farà la competició corresponent a la novena jornada de promoció per a les categories de benjamí, aleví i infantil pel proper dissabte dia 18 de maig (només manquen 3 dies), consultada la pàgina web posa: DIFERENTS SEUS.

Havent trucat a la Federació Catalana d’Atletisme (secció de promoció), la resposta obtinguda és:

FCA: I vostè des on truca?

CV: Molins de Rei

FCA: Doncs és una llàstima, ja que si tinguessin pistes d’atletisme, els tocaria a vostès d’organitzar-la.

CV: (Tot rient i intentant trencar el gel) Sí que és una llàstima, és el nostre cavall de batalla…..

FCA: Nosaltres estem buscant un club que vulgui organitzar la jornada, nosaltres no som responsables (en un evident to d’aquelles persones que n’estan tipes), tothom ens truca com si fos culpa nostra i nosaltres no som els organitzadors; no podem fer-hi res si els clubs no col·laboren…

CV: Com a mínim sabrà dir-me la comarca, o tampoc?

FCA: Ja li he dit que això no depèn de nosaltres, no en tenim ni idea, cal trobar un club que cedeixi les pistes d’atletisme, i que ho vulgui organitar.

Llavors la pregunta és òbvia, CV: I si només manquen 3 dies i ningú no accepta, què?

FCA: Doncs ens ho haurem de fer mirar tots plegats!!!

M’he quedat sense esma per parlar, completament estorada i força enrabiada, li he volgut aclarir que, nosaltres, els clubs, no tenim cap altre mitjà  per informar-nos que jo sàpiga, que si cal trucar a algun altre lloc ho faré. La resposta ha estat que no hem de trucar ni a la FCA ni a cap altre lloc, simplement hem d’esperar (i callar, entenc).

Crec que a tres dies vista, i que encara no se sàpiga on carai s’ha de celebrar aquesta jornada de control, i menys en aquestes categories de criatures petites clama al cel; els clubs, i en darrer terme les famílies i les persones, hem de saber amb temps els horaris, els calendaris i els quilòmetres que haurem de fer…., després és molt fàcil dir que som un esport minoritari, que només som quatre gats, i que no val la pena invertir…., però som nosaltres mateixos, tots, els que no deixem que aquest esport aixequi el cap!

Malauradament el nostre país té moltes mancances, però Déu li dona garrofes als que no les poden rossegar mentre d’altres passen gana.

 • Teresa

  No hay que quejarse tanto,… En Molins de Rei, la Providéncia nos ha dado un flamante regidor de cultura a dedicación completa , con sueldo de 60.000 €/año

  • Teresa

   digo,.. ” regidor de deportes ” , Se me ha ido la olla,…

   • joanpere

    Ja fa temps

    • Teresa

     joan pere : Se me olvidaba decir también,… que lo más y lo peor para la ciudadanía, és que ese señor seguirá allí en su puesto y con su sueldo por el morro, hasta que le echen, y tenga que ser por real decreto desde Madrid.