Èxit al campionat de Catalunya de natació

Els molinencs Gerard Gil i Victor Andrade aconsegueixen dues medalles al campionat de Catalunya de natació. El CN Molins de Rei continua recollint èxits dels seus nedadors, aquesta vegada en una competició organitzada per la Federació Catalana de Natació a les instal·lacions del CN Lleida. 

Gerard Gil es va proclamar campió de Catalunya// CN Molins de Rei

Gerard Gil es va proclamar campió de Catalunya// CN Molins de Rei

El CN Molins de Rei és d’aquells club que treballa dur els 365 dies de l’any per competir i guanyar, però sobretot per preparar a  nedadors des de ben petits. Un exemple és Gerard Gil, una jove promesa al món de l’aigua que amb només 9 anys s’ha proclamat campió de Catalunya en categoria benjamí. Una victòria que no ha estat fàcil d’aconseguir ja que la competició acollia tots els estils de la natació, novetat implantada per la Federació Catalana de natació enguany i que es valora positivament des del club molinenc.

Victor Andrade també va tornar a Molins de Rei amb premi, una medalla després de finalitzar en tercera posició en els 200 estils. A més d’aquestes dues grans promeses molinenques, també és digne d’elogi l’esforç i la participació d’altres 8 nedadors i nedadores del CN Molins de Rei. Entre aquests, cal remarcar els resultats d’Èlia Badosa que amb només 10 anys va quedar en una cinquena posició després de disputar les quatre fases d’eliminatòries d’estils i en els 200 estils va apoderar-se d’una vuitena plaça.

Recomanacions personalitzades