Tornen a atracar dins de portals de Molins de Rei

Es registra un robatori amb violència dins d’un portal del barri del Canal. La víctima pateix el trencament de la tíbia i el peroné. Els Mossos d’Esquadra busquen al delinqüent. Fa poc més d’un any es van registrar  dos delictes amb el mateix modus operandi.

La senyora va ser atracada dins del seu portal // Jose Polo

La senyora va ser atracada dins del seu portal // Jose Polo

Una senyora d’edat avançada va entrar al portal del seu bloc de pisos situat al carrer Sant Isidre del barri del Canal el passat 5 de juny a plena llum del dia.  Amb ella, va entrar un home jove que va simular fer una visita a un del veïns sense aixecar les sospites d’aquesta. Un cop a l’ascensor de l’edifici aquest va aprofitar per robar-li les joies a la senyora utilitzant la violència intimidatòria per tal de reprimir la tímida resistència de la víctima i, alhora, evitar que aquesta fes soroll. Després, ràpidament, el delinqüent va sortir de l’edifici amb el seu botí per donar-se a la fuga.

La senyora, estirada al terra, va cridar de dolor alertant a la comunitat de veïns. Tenia la tíbia i el peroné trencats. Minuts després va ser traslladada a un hospital on la mateixa nit va ser operada de les lesions produïdes pel lladre. Després de presentar la denúncia, els Mossos d’Esquadra investiguen el cas amb la descripció del lladre facilitada per la víctima.

L’atracament va seguir el mateix modus operandi que els dos registrats durant el mes de febrer de 2012, quan també una de les víctimes va patir lesions. En aquella ocasió, però, no va ser al barri del Canal sinó a l’avinguda Barcelona. Segons ha pogut saber Viu Molins de Rei, la senyora atracada en aquella ocasió ha tingut problemes psicològics per entrar i sortir de casa durant els mesos posteriors al delicte.

Recomanacions personalitzades