Cal Dit es converteix en tricampió de les 24 hores de futbol sala

Per primera vegada en 32 edicions, les 24 hores de futbol sala es decideixen a la tanda de penals. Cal Dit supera a l’Àngel d’Aran en una final històrica.

La final de les 24 hores de futbol sala va ser espectacular // Jose Polo

La final de les 24 hores de futbol sala va ser espectacular // Jose Polo

Per tercera vegada consecutiva Cal Dit s’ha fet amb el títol de les 24 hores de futbol sala organitzades per l’Associació Futbol Sala Molins de Rei. L’èxit de l’equip que agrupa a jugadors del Molins de Rei CF amb jugadors del CFS Molins 99 va arribar després d’una final històrica contra l’Àngel d’Aran que es va decidir en una tanda de penals on el porter Gerard de Palol va mostrar la seva gran qualitat. Per primera vegada en 32 edicions, les 24 hores es van resoldre a la loteria del penals, fet que parla de la igualtat entre els dos primers classificats.

Era la final esperada entre el vigent campió del torneig, Cal Dit, i l’autèntic dominador de la lliga local organitzada per l’associació, l’Àngel d’Aran. Era també la mateixa final que en l’edició anterior i, una vegada més, va ser un gran partit de futbol sala on, amb les forces justes després d’un torneig que porta als jugadors fins als límits físics i mentals, van decidir els petits detalls. Finalment, després del 4 a 4 un cop finalitzat el temps extra, els penals van portar la victòria als actuals campions.

Una vida pel futbol sala 

L’únic que va embrutar la gran final del torneig van ser les faltes de respecte d’algunes persones cap als organitzadors de l’esdeveniment. Persones que, de manera altruista, han portat endavant una associació popular pel foment de l’esport des de fa 34 anys. Tensions que es van resoldre, però, amb una abraçada entre els rivals un cop acabat el partit. “A nosaltres ens anima la passió de la gent pel futbol sala”, explica el president de l’Associació Futbol Sala Molins de Rei, Natividad Cano, en declaracions a Viu Molins de Rei.

En més d’una ocasió, Cano i el seus companys com Josep Izquierdo han hagut de suportar les amenaces del públic i alguns jugadors. Fora del marc dels 24 hores, en un dels últims partits de la lliga l0cal d’aquesta temporada un dels integrants d’un equip de la segona divisió va amenaçar físicament Cano per discrepar en una decisió arbitral. “A vegades pensem en deixar el relleu a altres persones però els mateixos equips no ens deixen marxar” reconeix el mateix president, que ja les ha vist de tots els colors. El jugador en qüestió va ser expulsat de la competició pel que restava de temporada. “Per nosaltres el més important és l’esportivitat”, explica Cano. És completament inexplicable que hi hagi gent amb la capacitat d’amenaçar físicament persones que, ja amb una certa edat, han dedicat bona part de la seva vida al foment del futbol sala.

La final de les 24 hores de futbol sala va ser espectacular // Jose Polo

Cal Dit ja és tricampió de les 24 hores // Jose Polo

Recomanacions personalitzades