Miquel Abras i Promeses de Mart actuen a Cal Dit

El músic empordanès Miquel Abras, en acústic, i el grup de Molins de Rei Promeses de Mart, amb tota la banda, actuen aquest dissabte al vespre al bar musical Cal Dit presentant els discs “Equilibris impossibles” i “El meu espai”, respectivament.

Miquel Abras i Promeses de Mart actuen a Cal Dit

El concert serà a les 21h, a 8€ l’entrada amb sopar inclòs

Nova nit de música a Cal Dit, aquesta vegada per partida doble. Des de la Bisbal d’Empordà arriba Miquel Abras, un dels cantautors més rellevants del país que l’any passat presentava el seu quart disc, “Equilibris impossibles”, que segons afirma el cantant és una “ruptura estilística” respecte els anteriors discs. L’amor, eix vertebrador dels anteriors treballs, deixa pas a “les històries quotidianes”, que van acompanyades de “la recerca d’un nou so”, gràcies a la feina de Jaume Pla (Mazoni) com a productor.

D’altra banda, l’escenari del bar musical Cal Dit també acollirà l’actuació del grup Promeses de Mart, guanyadors de la darrera edició de grups emergents amb membres de Molins de Rei, l’Empalmat. El grup de pop rock, amb diversos molinencs a les seves files, compta amb la veu de Rut Rotger, les guitarres de Jordi Foraster i Dani Garcia, Raül Cabedo a la bateria i Ferran Cardona al baix, i acaba de publicar el seu primer disc: “El meu espai”.

El concert començarà dissabte, 15 de juny, a partir de les 9 del vespre a Cal Dit (C. Foment, 6), i l’entradà tindrà un cost de 8€ amb entrepà inclòs.

Recomanacions personalitzades