Nou èxit del fenemí del Molins de Rei CF

El cadet-juvenil “B” femení de l’Escola de Futbol Molins de Rei CF guanya la lliga i puja a Primera Divisió. Les entrenades per Javier Ojeda es van proclamar campiones del seu grup guanyant a l’última jornada.

Un partit d'aquesta temporada contra el Cerdanyola // Molins de Rei CF

Un partit d’aquesta temporada contra el Cerdanyola // Molins de Rei CF

Una gran temporada, lluitant per les posicions més altes de la taula durant tot el campionat, es va culminar de la millor forma possible, amb una victòria per 3-6 al camp de la Palma de Cervelló. Les jugadores havien perdut a la primera volta contra les noies de la Palma a casa, però es van refer de la derrota per fer-se amb el títol de lliga. No va fer falta que el Levante las Planas, conjunt molt potent sempre en els femenins, perdés, ja que el Molins de Rei CF depenia de si mateix.

La temporada no podia tancar-se amb unes xifres millors: 23 partits guanyats de 28 jugats, amb només dues derrotes. En l’aspecte golejador les molinenques han estat l’equip que ha fet més dianes, amb 132 realitzats i 34 gols encaixats. Números de campiones que han vist recompensat el gran esforç de tota la temporada.

És el darrer èxit del femení del Molins de Rei CF, que s’està convertint en una referència per a molts conjunts de la zona

Cal destacar la temporada de totes les jugadores, igual que el cos tècnic format per Javi Ojeda i Elena Pérez, i en especial el paper de Carla Morante i Souhayla Niya, que amb 28 i 19 gols respectivament han estat les jugadores amb més encert de cara a porteria. El mateix cos tècnic de l’equip coordina una pàgina web amb tota la informació que serveix d’ajut pels pares, les jugadores i tots els aficionats.

Recomanacions personalitzades