El Molins de Rei CF marca un gol a la fam

El club molinenc col·labora amb la campanya La  fam no fa vacances aquest cap de setmana amb la continuació del V Torneig Vila de Molins de Rei. 

Gols contra la famAquest cap de setmana continua el V Torneig Vila de Molins Rei que va començar divendres 7 juny. La competició torna més solidària que mai, dedicada aquest cop a la campanya La fam no fa vacancespromoguda per la Fundació Banc dels Aliments. Per cada gol que es faci durant el torneig, es donarà 1 kg de menjar. L’entrada tindrà un preu voluntari i cadascú aportarà el que cregui convenient per una causa solidària. D’aquesta manera futbol i solidaritat es tornen a unir al municipal Josep Raich.

Pel que fa al terreny estrictament esportiu, la competició que ha acollit durant el primer cap de setmana a equips com l’Atlético de Madrid torna amb la presència de dos equips francesos:  el GJBD i el CF Thuir, equip que va veure néixer al mític jugador del Real Madrid Zinedine Zidane. També hi hauran dos equips de ses illes: el Santa Ponsa i el Son Oliva de Mallorca.

Recomanacions personalitzades