Detinguts dos joves per robar a gent gran al barri del Canal

Un del dos lladres va ser detingut per la Guàrdia Urbana després d’una persecució . El segon va ser localitzat hores després del robatori gràcies a un operatiu dels Mossos d’Esquadra que va comptar amb la col·laboració ciutadana. Els detinguts han passat a disposició judicial. 

Els fets es van produir al carrer Sant Isidre // Jose Polo

Els fets es van produir al carrer Sant Isidre // Jose Polo

Dos joves van robar a una senyora d’edat avançada al carrer Sant Isidre, situat al barri del Canal, el passat 21 de maig. Els lladres van utilitzar la tècnica de l’estrebada per tal d’emportar-se les pertinències de la víctima i, en especial, les joies d’aquesta. El succés,  que es va produir a plena llum del dia, va cridar l’atenció dels veïns, que van afanyar-se en donar-li suport a la dona, molt espantada moments després de patir el robatori. L’estrebada, però, no li va deixar danys físics.

Gràcies a la ràpida actuació de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei, un dels dos lladres va ser detingut tot just després de cometre el delicte. Els cossos de seguretat van protagonitzar una persecució pel barri del Canal que va finalitzar amb la detenció d’un dels malfactors.

Tot seguit, amb l’objectiu d’agafar al segon jove, es va posar en marxa una unitat d’investigació dels Mossos d’Esquadra que també va acabar amb la detenció del sospitós. Després d’interrogar al primer detingut i aconseguir la descripció acurada del seu company, un dispositiu d’agents de paisà va començar a buscar el segon delinqüent. Hores després va ser detingut gràcies a la col·laboració ciutadana d’un dels veïns del Canal que va facilitar la localització d’on s’amagava el lladre, segons han explicat fonts policials a aquesta redacció. Tots dos lladres han passat a disposició judicial.

Recomanacions personalitzades