Detinguts dos joves per robar a gent gran al barri del Canal

Un del dos lladres va ser detingut per la Guàrdia Urbana després d’una persecució . El segon va ser localitzat hores després del robatori gràcies a un operatiu dels Mossos d’Esquadra que va comptar amb la col·laboració ciutadana. Els detinguts han passat a disposició judicial. 

Els fets es van produir al carrer Sant Isidre // Jose Polo

Els fets es van produir al carrer Sant Isidre // Jose Polo

Dos joves van robar a una senyora d’edat avançada al carrer Sant Isidre, situat al barri del Canal, el passat 21 de maig. Els lladres van utilitzar la tècnica de l’estrebada per tal d’emportar-se les pertinències de la víctima i, en especial, les joies d’aquesta. El succés,  que es va produir a plena llum del dia, va cridar l’atenció dels veïns, que van afanyar-se en donar-li suport a la dona, molt espantada moments després de patir el robatori. L’estrebada, però, no li va deixar danys físics.

Gràcies a la ràpida actuació de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei, un dels dos lladres va ser detingut tot just després de cometre el delicte. Els cossos de seguretat van protagonitzar una persecució pel barri del Canal que va finalitzar amb la detenció d’un dels malfactors.

Tot seguit, amb l’objectiu d’agafar al segon jove, es va posar en marxa una unitat d’investigació dels Mossos d’Esquadra que també va acabar amb la detenció del sospitós. Després d’interrogar al primer detingut i aconseguir la descripció acurada del seu company, un dispositiu d’agents de paisà va començar a buscar el segon delinqüent. Hores després va ser detingut gràcies a la col·laboració ciutadana d’un dels veïns del Canal que va facilitar la localització d’on s’amagava el lladre, segons han explicat fonts policials a aquesta redacció. Tots dos lladres han passat a disposició judicial.

 • NO PASA NADA….MENORES, POBRECITOS….PARA SAN JUAN A TIRAR PETARDOS!!!

 • En este caso no eran menores Olga.

 • Mario

  Vaja…aquí ningu no diu res…….Enhorabona per la feina ben feta….

 • Pues apartir de los 18 años no son JOVES

 • manel

  Ara manca els comentaris de la Teresa……a vegades per donar felicitats per la bona feina no passa res

  • Teresa

   manel : de la G.U. Esto es de poca relevancia en eso de unos viejitos y en un barrio dónde todo el mundo se conoce, necesiten de los Mossos , ¿ A que no se atreven con el primo de Zumosol, y recuperan lo sustraido ? como : Vodafone , la tienda de helados de yogures , los
   2 robatoris a l’estanc de la plaça de l’Ajuntament , robatori a una cerveseria de La Granja, atracament a la pastisseria Roca , atracament a la Farmàcia García del carrer Menéndez Pelayo , el robatori de tabac per valor de 60.000 euros a l’estanc Margarit, l’intent d’atracament a l’oficina d’Ibercaja del barri de la Granja, robatori al frankfurt de Pelayo, robatoris a establiments com hotels i bars com l’Sport del barri del Canal, i a establiments, també com empreses del polígon El Pla han patit robatoris: l’empresa Relligats Flama un robatori de bobines de coure i en el edificio abandonado de Fecsa van robar components i material elèctric, robatoris a l’interior de vehicles, robatoris a domicilis , ocupació i robatori a l’escola Estel coincidint amb les vacances d’estiu, etc. etc. la lista és interminable, En la baja productividad, desidia y en el descontrol de la G.U, en esto sí que Molins de Rei somos una referencia comarcal

   • manel

    Ahi la meva Teresa….. amb el seu dietari… Ara sembla que les persones si son grans no tenen relevància…. amb això de les pensions on arrivarem…