L’hoquei lluita per tornar als anys 80

El CE Molins de Rei vol tornar a ser referent a partir del foment de l’hoquei base. Es comencen a veure els resultats després dels primers anys de col·laboració amb el FC Barcelona. El sènior s’ha quedat a les portes de l’ascens a Primera Catalana.

El torneig Vila de Molins de Rei va portar una jornada d'hoquei apassionant // Marta Pedrola

El torneig Vila de Molins de Rei va portar una jornada d’hoquei apassionant // Marta Pedrola

La secció d’hoquei del Club Esportiu Molins de Rei va convertir-se en una de les més prestigioses de Catalunya ara fa ja uns quants anys, durant la dècada dels 80. La gran entitat dels esports de Molins de Rei acabava de néixer després de la fusió de diferents equips de la vila i l’hoquei, juntament amb l’handbol, es passejava per les màximes categories que, en aquells temps, anaven camí de la professionalització.

Ara, la secció lluita per tornar a agafar el nivell que tenia fa uns anys. La fórmula que s’està utilitzant és ben clara: “Estem intentant, a partir del foment de la base, que l’hoquei torni  a agafar el nivell que va tenir fa un anys” explica el coordinador de l’entitat, Jaume Calvo, en declaracions a Viu Molins de Rei. Per tal de fomentar aquest esport el CE Molins de Rei ha organitzat la VI edició del torneig Vila de Molins de Rei, que es va disputar el passat 8 de maig organitzant gairebé 12 hores d’hoquei de diferents categories al Poliesportiu Municipal.

Calvo explica  que ja es pot parlar d’una competició “consolidada” amb una vessant “clarament lúdica”. Enguany han participat equips com el Torrelles, el Cerdanyola o el Sant Cugat. El partit més especial, però, ha tornat a ser el disputat entre entrenadors i jugadors, aplegant en una mateixa pista a esportistes d’edats molt diferenciades.

L’altre punt fort de l’estratègia del CE Molins de Rei és el conveni de col·laboració del FC Barcelona, que després sis anys anys comença a donar els seus primers fruits. “Es comencen a veure els primers resultats d’aquesta col·laboració, el  nostre equip infantil, que l’any vinent serà juvenil, ha arribat a classificar-se a categoria Preferent, on juguen els 8 millors equips de Catalunya, i s’ha quedat a les portes d’arribar a participar en la Copa Catalunya” diu Calvo amb veu il·lusionada per un futur millor per l’hoquei molinenc. Actualment, tres entrenadors del CE Molins de Rei també formen part del Barça.

Enguany, el primer equip de la secció ha fet una bona temporada, quedant-se a les portes de l’ascens a Primera Catalana. L’equip entrenat pel mateix Calvo ha quedat tercer del grup 2 de Segona Catalana.

Recomanacions personalitzades