Detinguts quatre joves que circulaven per l’autovia apuntant amb armes de foc simulades als conductors

Els Mossos d’Esquadra han detingut a quatre joves que circulaven per l’A-2 exhibint armes de foc simulades i apuntant amb elles a la resta de vehicles. La detenció s’ha produït prop de Molins de Rei després d’un gran desplegament policial.

Un gran nombre d'efectius policials ha actuat per realitzar la detenció dels joves // Marc Sellarès (@SellaresMarc)

Un gran nombre d’efectius policials ha actuat per realitzar la detenció dels joves // Marc Sellarès

Els quatre detinguts són joves d’entre 22 i 29 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de la comarca de l’Anoia. Circulaven per l’autovia A-2 en direcció Barcelona i durant el trajecte pel Baix Llobregat anaven exhibint armes de foc simulades amb les que apuntaven a la resta de vehicles que circulaven per la mateixa via. Agents fora de servei que circulaven per l’autovia han donat l’avís als mossos en veure com els joves treien les armes de foc per la finestra del vehicle i apuntaven als conductors.

Immediatament, s’han activat efectius de les comissaries de Sant Vicenç dels Horts, Sant Feliu de Llobregat i de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Metropolitana Sud, que s’han adreçat a l’autovia per tal d’interceptar el vehicle. Gràcies a una ràpida actuació policial, els joves han estat aturats pocs minuts després al punt quilomètric 603 en sentit Barcelona, entre Sant Vicenç dels Horts i Sant Feliu de Llobregat. Tot seguit, han arribat la resta de patrulles.

Després d’identificar els seus quatre ocupants i escorcollar-los a ells i al vehicle, han localitzat dues armes de foc, que han resultat ser simulades i amb les quals, presumptament, apuntaven la resta de vehicles. Els Mossos els imputen delictes d’amenaces i contra la seguretat viària per posar en greu perill la circulació ja que conduïen fent ziga-zagues i atemorien a la resta de conductors en exhibir l’arma de foc. El conductor, a més, ha donat positiu en el control de substàncies estupefaents. Els detinguts, sense antecedents, passaran a disposició judicial en les properes hores.

Recomanacions personalitzades