Els guanyadors del Sona9 “Empty Cage” arriben al Músiques Invisibles

El grup Empty Cage, que uneix el so de la guitarra i la bateria, actua dimecres 12 de juny en la segona entrega de la temporada del cicle Músiques Invisibles. Viu Molins de Rei retransmetrà l’actuació dels guanyadors del concurs Sona9 en directe des de l’Ateneu Mulei.

Viu Molins de Rei retransmetrà en vídeo l'actuació d'Empty Cage, dimecres a les 20:45 // Músiques Invisibles

Viu Molins de Rei retransmetrà en vídeo l’actuació d’Empty Cage, dimecres a les 20:45 // Músiques Invisibles

El segon concert de la segona temporada del Músiques Invisibles donarà a conèixer els guanyadors de la darrera edició del concurs de joves talents de la música catalana, el Sona 9. Aquests són Empty Cage, una formació que surt de l’esquema de cantautors habitual del Músiques Invisibles per introduir una bateria i dos músics a l’escenari i una música menys tranquil·la: els dos joves de Rubí es decanten més pel rock’n’roll i el blues.

Aquest duet, format per Gerard Tort i Sergi Estella, va gravar la seva maqueta als estudis Sonitrons de Molins de Rei. Amb aquesta gravació sota el braç van presentar-se al concurs Sona 9, i el novembre de 2012 es proclamaven guanyadors tant del premi del públic com del jurat. Uns mesos després, el maig passat, van començar a gravar el seu primer disc.

Retransmissió en directe per Viu Molins de Rei

Tots aquells que no puguin assistir a l’Ateneu Mulei per veure el concert podran fer-ho en directe des de qualsevol dispositiu connectat a internet a través de la retransmissió via streaming que en farà Viu Molins de Rei a través de la seva pàgina web. Així, a l’opció d’escoltar els concerts a través del programa de Ràdio Molins de ReiL’Altraveu“, que organitza el cicle juntament amb l’Ateneu Mulei, s’hi suma l’opció de veure’l en vídeo, tant en directe com posteriorment.

Recomanacions personalitzades