El col·legi Sant Miquel guanya un concurs d’educació financera

Una classe d’educació primària del col·legi Sant Miquel de Molins de Rei ha estat la guanyadora a Catalunya del concurs “Valors de futur”, organitzat pel BBVA. El banc ha premiat el treball fet pels alumnes molinencs sobre l’elaboració d’un estudi de mercat.

La classe d’educació primària guanyadora del concurs de ‘Participació Activa’ del programa “Valors de futur”  pertany al Col·legi Sant Miquel (Manyanet) de Molins de Rei. El banc BBVA ha premiat a través d’aquest programa educatiu a 17 classes de primària, una per cada comunitat autònoma a Espanya, i la del Sant Miquel ha estat la guanyadora a Catalunya d’aquest concurs educatiu que busca impulsar l’educació financera de nens i nenes de 6 a 15 anys.

El col·legi Sant Miquel ha estat el guanyador del certamen per davant dels més de 142.000 alumnes de 5.588 classes de 702 centres catalans. El jurat ha escollit als alumnes molinencs pel treball realitzat en els tallers del programa “Fem un estudi de mercat”, un dels tallers que realitza el BBVA als col·legis d’Espanya i Portugal per potenciar valors associats a l’ús dels diners com la prudència, la responsabilitat, l’estalvi, l’esforç i la solidaritat, entre d’altres. El programa pedagògic, implementat en els centres de primària i a 1r, 2n i 3er d’ESO es basa en un conjunt d’activitats que aborden els continguts clau relacionats amb els diners en el marc de l’educació en valors.

Alumnes, mestres i representants del programa educatiu han celebrat el premi a l'escola // BBVA

Alumnes, mestres i representants del programa educatiu han celebrat el premi a l’escola // BBVA

L’escola ha rebut la visita de l’equip de Valors de futur i s’ha organitzar una jornada lúdico-educativa a la qual han assistit membres de l’equip directiu del centre, alumnes de la classe guanyadora i professors. El premi ha estat lliurat per Jordi Espona Arumí, director de Relacions Institucionals de BBVA Catalunya, i per Emili Pons, coordinador d’actuacions de matèria de regulació del Sistema Educatiu. En el transcurs de la jornada, els alumnes han exposat els treballs de les classes guardonades i s’han lliurat els premis i diplomes.

El jurat encarregat de triar a la classe guanyadora de primària ha estat format per Jordi Espona Arumí, director Relacions Institucionals de BBVA Catalunya; Emili Pons, coordinador d’actuacions en matèria de regulació del Sistema Educatiu; Eduard Miró, director del centre Col·legi Miró de Barcelona, i Xavier Talavera, de l’equip de Valors de futur com coordinador d’aquest jurat.

Recomanacions personalitzades