El V Torneig Vila Molins de Rei s’imposa a la pluja i omple el Josep Raich

De divendres a diumenge el Municipal Josep Raich va veure com equips de l’àrea metropolitana s’acostaven a jugar a Molins de Rei. L’Atlético de Madrid va ser l’equip més “exòtic”. La competició aconsegueix un èxit de convocatòria tot i la climatologia. 

L'Atlètic de Madrid va ser una de les atraccions del torneig // Molins de Rei CF

L’Atlètic de Madrid va ser una de les atraccions del torneig // Molins de Rei CF

Quan les competicions domèstiques ja es troben finalitzades i els joves jugadors esperen als torneigs d’estiu, arriba la cinquena edició del Torneig Vila Molins de Rei, en categories Pre-Benjamí, Benjamí, Aleví i Infantil.

Els més petits, els pre-benjamins, van competir entre el Sant Gabriel, el Sant Andreu, la Guineueta i el Molins de Rei CF, amb la victòria a la final del Sant Gabriel per 2 a 1 contra la sorprenent Guineueta. Els molinencs es van fer amb el tercer lloc, al vèncer al Sant Andreu en el partit del tercer i quart lloc. La competició va sortir endavant tot i la intensa pluja que va caure a Molins de Rei dissabte al matí.

Entre els benjamins, que igual que els pre-benjamins van jugar tots els partits de l’última fase del seu particular torneig el diumenge, hi havia equips com el Gavà C.F, el Sabadell, el Cornellà i el propi Atlético de Madrid. Tots ells van arribar a la fase final, amb una victòria del Cornellà a la final contra el Gavà. En aquesta categoria el principal al·licient van ser els “matalassers”, que tot i un bon paper no van poder emportar-se el trofeu a Madrid.

En categoria aleví, els equips que van estar més a prop de guanyar van haver de patir els nervis de les penes màximes, ja que l’excessiva igualtat entre els conjunts va obligar a decidir alguns partits a la tanda de penals. El Júpiter, el BCN Sport (que va caure en semifinals contra l’Atlético de Madrid en la tanda de penals), i els dos finalistes foren el Sant Andreu i els madrilenys, amb la conseqüent victòria dels catalans, també a base de penals. Els nens van aprendre que no sempre guanya qui necessàriament més ho mereix, perquè en el futbol -com en la vida- l’atzar també té el seu lloc.

Els més grans, els infantils, van disputar un torneig amb una fase final diferent a la resta, amb un petit triangular per conèixer el guanyador. El triangular enfrontava al Sant Gabriel, el Sant Andreu ( molt present en tot el torneig en moltes categories) i l’Atlètic San Just, que es va coronar com a vencedor de la categoria en el partit que tancava el torneig, el diumenge per la tarda.

El torneig va aconseguir aplegar a un bon grapat de públic durant tot el cap de setmana, deixant imatges d’un municipal Josep Raich ple de gom a gom entre jugadors i pares dels diferents equips.

El torneig va aplegar a molt públic malgrat la pluja // Molins de Rei CF

El torneig va aplegar a molt públic malgrat la pluja // Molins de Rei CF

Recomanacions personalitzades