Cap de setmana de futbol base al barri del Canal

20 equips de  futbol base masculí han finalitzat la temporada amb les diferents competicions organitzades per l’Atlètic Incresa. La pluja de dissabte va fer suspendre la competició dels més petits, els pre-benjamins, tot i que va ser el dia amb més expectació. 

L'Aleví B va guanyar la final a l'aleví A de l'Atlètic Incresa// Laura Fernández

L’Aleví B va guanyar la final a l’Aleví A de l’Atlètic Incresa // Laura Fernández

El futbol base del barri del Canal  s’ha acomiadat de la millor manera de la temporada 2012/1013. Una vintena d’equips d’arreu de Catalunya  han volgut participar en el torneig de final de temporada organitzat per l’Atlètic Incresa aquest cap de setmana.

Dissabte va ser el torn de pre-benjamins i benjamins. La pluja de dissabte al matí -que sempre causa grans problemes en les actuals instal·lacions del Municipal Ricard Ginebreda- va fer que els més petits, els pre-benjamins, no poguessin disputar els partits previstos. Està previst que aquesta competició es faci el proper dissabte 22.

En el torneig dels benjamins van participar vuit equips, dos d’ells eren el grup A i B de l’Atlètic Incresa. En aquesta categoria el club ha aconseguit la primera i la quarta plaça de la competició. Tot i els problemes meteorològics la jornada de futbol de dissabte va ser el dia que més expectació hi va haver.

Infantils, al matí, i alevins, a la tarda, van compartir el segon dia de torneig, diumenge 9 de juny. A la categoria més gran de futbol base l’Atlètic Incresa va ocupar una tercera i quarta plaça de sis equips participants. En categoria aleví només van participar quatre equips ja que dos no van poder desplaçar-se fins a Molins de Rei. En aquesta categoria els dos equips blanc-i-blaus van quedar finalistes. Finalment l’aleví B es va emportar la copa.

El president de l'Atlètic Incresa, Ramón Sicart, entrega els premis// Laura Fernández

El president de l’Atlètic Incresa, Ramón Sicart, entrega els premis// Laura Fernández

El president de l’entitat esportiva, Ramón Sicart, explica en declaracions a Viu Molins de Rei que “ha estat una cloenda esportiva especial a nivell de competició” ja que, segons valora Sicart en declaracions a Viu Molins de Rei“la raó i la il·lusió  d’aquest club és la canalla”.

El proper cap de setmana és el torn de les noies. Dissabte matí jugaran les benjamines i alevines i, a la tarda, es realitzarà un triangular juvenil-cadet. Per últim, diumenge és farà una lliga amateur de futbol 7. L’espectacle està servit, també per part de les noies, al Ricard Ginebreda.

Recomanacions personalitzades