El diputat d’ERC Pere Aragonès repassa les despeses més insòlites del govern del PP

Pere Aragonès, diputat d’ERC al Parlament de Catalunya, va oferir una xerrada a la Federació Obrera en la que va explicar algunes de les despeses més insòlites dutes a terme pel govern espanyol. Política exterior i exèrcit van ser el blanc de les crítiques d’Aragonès.

Pere Aragonés va explicar les #cosesdelBOE davant una trentena de molinencs a la Federació Obrera // ExMdR

Pere Aragonés va explicar les #cosesdelBOE davant una trentena de molinencs a la Federació Obrera // ExMdR

Els 290.372,47 euros de la coberteria oficial i l’aixovar de luxe per a les ambaixades espanyoles, els 208.656,80 euros dels uniformes d’etiqueta de l’exèrcit o els 115.000 euros destinats a les banderes espanyoles de les ambaixades en són només alguns exemples que va posar el diputat d’ERC Pere Aragonés el passat dimarts en la xerrada que va oferir a la Federació Obrera.

Aragonès, aprofitant el poder de les xarxes socials, ha creat a la xarxa social Twitter l’etiqueta #cosesdelBOE, on de manera regular recull un bon nombre de despeses escandaloses o bé curioses que demostren el malbaratament dels diners públics per part del govern espanyol. Totes les dades que difon es poden llegir als contractes fets públics al BOE –concretament a la “Secció V-Anuncis”– i es poden consultar de forma gratuïta a través de la pàgina web www.boe.es. Segons el diputat d’ERC, el BOE surt els dissabtes ja que és “el dia que els funcionaris no treballen i així aprofiten per col·lar les despeses més grosses”.

El diputat d’ERC també va desvetllar algunes dades relacionades amb campanyes de publicitat endegades des del govern espanyol per a la projecció d’Espanya (981.583,90€) o l’ambiciosa campanya de publicitat per a Antena 3 TV que fomenta l’exili laboral dels joves (222.640€) en comptes de fomentar les polítiques d’ocupació al país.

L’acte va ser conduit per Sílvia Guillén, portaveu del grup municipal d’Esquerres per Molins de Rei, qui va defensar el paper que exerceixen les cinc delegacions que el govern català té a l’exterior. Aquestes van ser protagonistes de la xerrada realitzada per Aragonés ja que es combinava constantment l’atac a les despeses del govern espanyol a l’exterior a la vegada que es defensaven les ambaixades diplomàtiques de la Generalitat de Catalunya.

Recomanacions personalitzades