Èxit de participació a la Cursa Ecològica de Muntanya

500 esportistes van participar a la segona edició de la Cursa Ecològica, la gran novetat de l’Esportíssim 2013. 

La cursa va aplegar a 500 participants // Ajuntament de Molins de Rei

La cursa va aplegar a 500 participants // Ajuntament de Molins de Rei

La Cursa Ecològica de Muntanya, principal novetat de l’Esportíssim 2013, va comptar amb la participació de 500 esportistes, tancant les inscripcions dies abans de disputar-se al arribar al límit marcat inicialment. D’aquesta manera s’ha consumat l’èxit d’una iniciativa que tornava després d’uns anys d’inactivitat.

Organitzada per l’AMPA del l’escola Virolai, amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament, la cursa va dividir-se en tres modalitats principals: la cursa de 23 km, la cursa de 10 km i les curses infantils. El recorregut d’aquestes va travessar el parc natural de Collserola fent gaudir als participant d’increïbles paisatges. Van ser curses dures, sobretot la de 23 kilòmetres, amb un desnivell considerable que va fer suar de valent als participants. Tots els materials utilitzats eren reciclables i l’organització es va assegurar de deixar l’espai tal i com se’l van trobar per tal de no fer malbé el medi ambient.

La cursa ha rebut diferents elogis per part dels participants, que han valorat molt positivament tots els aspectes organitzatius, des del circuit fins la senyalització passant pels avituallaments.

Els més petits també van tenir la seva cursa // Ajuntament de Molins de Rei

Els més petits també van tenir la seva cursa // Ajuntament de Molins de Rei

Recomanacions personalitzades