Roben una vintena de telèfons de la botiga Vodafone del carrer Major

Un grup de lladres ha entrat de nit a la botiga Vodafone del carrer Major. El robatori s’ha saldat amb una vintena de telèfons nous robats i 150 euros en metàl·lic. Es tracta del segon robatori nocturn a un establiment del Centre Vila en menys de 48 hores.

Els Mossos d'Esquadra van estar el divendres al matí analitzant els desperfectes ocasionats pels lladres // Ràdio Molins de Rei

Els Mossos d’Esquadra van estar el divendres al matí analitzant els desperfectes ocasionats pels lladres // Ràdio Molins de Rei

Si la matinada de dimecres era la botiga Gut Frozen Yogurt del carrer Doctor Barraquer la que patia un robatori, divendres li va tocar al punt de venda de Vodafone a Molins de Rei, situat al número 84 del carrer Major, cantonada amb el carrer Església. Els lladres van fer un tall horitzontal al mig de la persiana habilitant-se un forat pel qual entrar a l’establiment. Un cop a dins van forçar la porta de vidre i es van endur una vintena de telèfons nous i 150 euros en metàl·lic, segons ha informat Ràdio Molins de Rei.

L’alarma de l’establiment es va disparar al produir-se el robatori però quan la policia va arribar el grup de lladres ja no estava al lloc dels fets. Es repetia així la escena viscuda 48 hores abans a la botiga de iogurts gelats: els lladres ja han marxat de la botiga assaltada quan arriben els efectius de la Guàrdia Urbana, capitanejada pel regidor convergent Joaquim Martí.

Tot i la proximitat temporal entre un robatori i l’altre, fonts properes a la investigació expliquen a Viu Molins de Rei que el robatori de la botiga de iogurts gelats i la de mòbils no tenen relació entre ells ja que el modus operandi dels lladres va ser diferent en tots dos casos.

Els mòbils, nou objecte de desig

La botiga The Phone House del carrer Major, a molts pocs metres de l’establiment de Vodafone, també va ser objecte d’un robatori nocturn fa tot just un mes. Segons Ràdio Molins de Rei, els lladres es van emportar productes tecnològics per valor de 20.000 euros i la caixa registradora. En aquest cas si que es va utilitzar una manera d’actuar molt similar a la emprada per entrar a la botiga de Vodafone.

Els robatoris a botigues de telefonia mòbil han augmentat considerablement durant els últims mesos. Es calcula que a Catalunya es produeix un robatori cada nit a un establiment d’aquestes característiques per part de bandes especialitzades que saben perfectament el que busquen, són molt ràpids actuant i posen els productes a la venda en el mercat negre internacional.

 • Teresa

  Molins de Rei no és lo que los políticos, en sus discursos, nos dicen nos dicen, Cada semana hay un nuevo robatorio , Los recientes como éste de Vodafone y el de la tienda de yogures de la semana pasada, conjuntamente con los
  2 robatoris a l’estanc de la plaça de l’Ajuntament , robatori a una cerveseria de La Granja, atracament a la pastisseria Roca , atracament a la Farmàcia García del carrer Menéndez Pelayo , el robatori de tabac per valor de 60.000 euros a l’estanc Margarit, l’intent d’atracament a l’oficina d’Ibercaja del barri de la Granja, robatori al frankfurt de Pelayo, robatoris a establiments com hotels
  i bars com l’Sport del barri del Canal, establiments, també com empreses del polígon El Pla han patit robatoris: l’empresa Relligats Flama va patir un robatori de bobines de coure i en el edificio abandonado de Fecsa van robar components i material elèctric, robatoris a l’interior de vehicles, robatoris a domicilis , ocupació i robatori a l’escola Estel coincidint amb les vacances d’estiu, atracaments a gent gran dins dels portals , etc etc. En esto sí que somos una referencia comarcal
  A pesar de la modernització de la Guàrdia Urbana, apropant-la al carrer i al ciutadà i augmentant els seus recursos i agents”. y los discursos de inspector en cap de la Guàrdia Urbana, Josep Rafel, ha assenyalat que “la millora continua de la coordinació i col·laboració amb els Mossos d’Esquadra esdevé una causa fonamental per seguir mantenint un any més una baixa taxa de criminalitat” Todo eso desmiente los resultados del Informe Estadístic de Seguretat ciutadana a Molins de Rei , presentado recientemente, en que refleja “un mundo feliz” en Molins de Rei, está políticamente dopado, ¿Cuanto nos cuesta, en dinero, toda esa infraestructura de la Guardia Urbana ? , ¿ Cuantos detenciones ha realizado La Guardia Urbana? , ¿ Cuantos bienes de los robos ha recuperado la Guardia Urbana? , ¿ Habrá resposabilidades políticas o como siempre todo eso se lo pasarán por el forro? , Ciertamente, en pésima polítca local, PSC + CIU , tenemos lo que nos merecemos…

  • manel

   A veura si el Sr.Closa pensa que vivim a una illa

  • Formol

   Quan es tracta d’intimidar uns joves que fan un mural amb permís a plena llum del dia, mobilitzen 2 cotxes d’urbanos si cal, però quan es tracta d’enganxar lladres, ja és massa complicat per ells…

 • Gerard Muñoz via Facebook

  Això cada dia va a més, Cada dia hi ha més sensació d’inseguretat. Aviat la gent pendrà mesures dràstiques, lamentablement.

 • SUMA Y SIGUE…

 • tanta policia i no fan res de bo…

 • Paula Moure via Facebook

  ya llevamos una buena racha de robos

 • Sort que tenim 9 agents més de la Guardia Urbana i un pathfinder !!

 • Francesc Nicolau via Facebook

  cuanta raó!!! jo sempre a la nit veig molts cotxes de la guàrdia urbana i algun dels mossos d’esquadra i ja es veu perquè serveixen!!!!!

 • Sobretot, molt útil el Pathfinder de 40.000€ per perseguir lladres pels forats a l’asfalt i els bonys vermells que et trobes cada 20 metres

 • el que roba a un ladron…..ya se sabe….

 • Amb perdo,se k sta la situacio aktual tot fet un dsastre,pero x experiencia d.star amb vodafone,k es fotin!! Perke sn uns lladres ells tmbe!

 • Marta Montoro via Facebook

  Els treballadors/propietaris de qualsevol establiment que hagi patit un robatori, són els autentics afectats, avui en dia tothom que sigui prou valen per emprendre un negoci, sigui una franquicia o un negoci propi, mereix el nostre respecte i el nostre recolçament. La seguretat es un dret que ningú es mereix perdre.

 • Formol

  Per multar els molinencs i treure cartells i enganxines, els tens fent hores extres si cal, però quan es tracta de robatoris, encara estan menjant-se el donuts quan els lladres ja han marxat….

  • pep

   que facil es hacer demagogia. Seamos claros, si multan a molinencs, es porque tienen que cumplir las normas como todos…..seguramente a ti no te molesten….pero seguro que hay comercios…que tienen que utilizar la carga y descarga (también molinencs)…..gente que paga vados(también de molins)….etc…etc….Respecto a que siempre se llega tarde….no lo tengo yo tan claro….y lo que dices, me demuestra que hablas sin saber la faena que hacen en la guardia urbana…..Bien que nos gusta…el firabirra….el camell….el carnestoltes…..la fira de Sant Miquel….recuerda que sin el trabajo de ellos…tampoco seria posible….un saludo a todos.

   • Teresa

    pep : Todo es un engaño de CIU, como la reciente Guia Comercial con el 50 % de errores en los teléfonos que nos ha costado de nuestros impuestos, un potosí , Lo mismo con los resultados del Informe Estadístic de Seguretat ciutadana a Molins de Rei , presentado recientemente, en que refleja “un mundo feliz” en Molins de Rei, y que está políticamente dopado, ¿Cuanto nos cuesta, en dinero, toda esa infraestructura de la Guardia Urbana ? , ¿ Cuantos detenciones ha realizado La Guardia Urbana? , ¿ Cuantos bienes de los robos ha recuperado la Guardia Urbana? , ¿ Habrá resposabilidades políticas o como siempre todo eso de los robos se lo pasarán por el forro? , ¿En qué se trabaja en eso de firabirra, camell, carnaval y fira ? Ciertamente, Todo ello es consecuancia de la pésima política local, PSC + CIU , y tenemos lo que nos merecemos…

    • Pep

     Teresa….siento estar de acuerdo en el 90% de lo que dices….todo es política, estadística y seguramente tenemos lo que nos merecemos en un país de pandereta como el nuestro……pero no me gustaría dudar que con seguridad…la Guardia Urbana SI detiene…..y SI recupera genero robado…..NO todo, desde luego…Ojala ni hicieran falta…..pero….mas nos vale lo que tenemos…que los que nos pudieran venir, que al menos a estos se les ve por el pueblo.
     Ho sento ja no respondre mes a cap persona…..no voldria que m’agafesin com el que no soc Una abraçada a tothom. Gracies.

 • La Guàrdia Urbana està molt ocupada buscant cartells que critiquin el lamentable govern de CiU a Molins de Rei.

 • Joan Petanas via Facebook

  Les mesures drastikes les prenia jo contra el govern municipal dels socialistasconvergents i li donaba el poder al poble, no cal tanta policia ni GASTOS INNECESARIS per (des)protegir un municipi. Els primers lladres son ells i no surten pas a cap noticia.

 • Pingback: Robatori al Vodafone del carrer Major de Molins de Rei | Viu Molins de Rei()