Roben una vintena de telèfons de la botiga Vodafone del carrer Major

Un grup de lladres ha entrat de nit a la botiga Vodafone del carrer Major. El robatori s’ha saldat amb una vintena de telèfons nous robats i 150 euros en metàl·lic. Es tracta del segon robatori nocturn a un establiment del Centre Vila en menys de 48 hores.

Els Mossos d'Esquadra van estar el divendres al matí analitzant els desperfectes ocasionats pels lladres // Ràdio Molins de Rei

Els Mossos d’Esquadra van estar el divendres al matí analitzant els desperfectes ocasionats pels lladres // Ràdio Molins de Rei

Si la matinada de dimecres era la botiga Gut Frozen Yogurt del carrer Doctor Barraquer la que patia un robatori, divendres li va tocar al punt de venda de Vodafone a Molins de Rei, situat al número 84 del carrer Major, cantonada amb el carrer Església. Els lladres van fer un tall horitzontal al mig de la persiana habilitant-se un forat pel qual entrar a l’establiment. Un cop a dins van forçar la porta de vidre i es van endur una vintena de telèfons nous i 150 euros en metàl·lic, segons ha informat Ràdio Molins de Rei.

L’alarma de l’establiment es va disparar al produir-se el robatori però quan la policia va arribar el grup de lladres ja no estava al lloc dels fets. Es repetia així la escena viscuda 48 hores abans a la botiga de iogurts gelats: els lladres ja han marxat de la botiga assaltada quan arriben els efectius de la Guàrdia Urbana, capitanejada pel regidor convergent Joaquim Martí.

Tot i la proximitat temporal entre un robatori i l’altre, fonts properes a la investigació expliquen a Viu Molins de Rei que el robatori de la botiga de iogurts gelats i la de mòbils no tenen relació entre ells ja que el modus operandi dels lladres va ser diferent en tots dos casos.

Els mòbils, nou objecte de desig

La botiga The Phone House del carrer Major, a molts pocs metres de l’establiment de Vodafone, també va ser objecte d’un robatori nocturn fa tot just un mes. Segons Ràdio Molins de Rei, els lladres es van emportar productes tecnològics per valor de 20.000 euros i la caixa registradora. En aquest cas si que es va utilitzar una manera d’actuar molt similar a la emprada per entrar a la botiga de Vodafone.

Els robatoris a botigues de telefonia mòbil han augmentat considerablement durant els últims mesos. Es calcula que a Catalunya es produeix un robatori cada nit a un establiment d’aquestes característiques per part de bandes especialitzades que saben perfectament el que busquen, són molt ràpids actuant i posen els productes a la venda en el mercat negre internacional.

Recomanacions personalitzades