L’Esportíssim aprofita el bon temps amb torneigs de tot tipus

Diverses competicions per equips omplen els parcs de molinencs disposats a gaudir de l’esport durant el dissabte d’Esportíssim aprofitant que el sol lluïa.

El parc de la Mariona es va convertir en una pista de carrer americana // Adrià Casaín

El parc de la Mariona es va convertir en una pista de carrer americana // Adrià Casaín

Des de primera hora del matí del dissabte 1 de juny, al Parc de la Mariona s’hi podia trobar als nois del CFS Molins 99, que amb diferents pistes habilitades van permetre jugar al futbol sala. Entre jugadors del primer equip (recent campió de la seva lliga i nou equip de Territorial), alguns juvenils i jugadores del femení van coordinar els arbitratges dels partits, adreçats tant per a petits com per a grans.

Al col·legi Alfons XIII, com és habitual, s’hi va poder jugar a l’handbol, gràcies també a jugadors i entrenadors de la casa del CE Molins de Rei. Amb porteries petites i alguns obstacles pels nens i nenes que comencen a fer els seus primers gols, i una pista al pati per permetre que juguessin i es lluïssin els grans mentre els joves observaven les seves jugades bocabadats.

A l’escola Pont de la Cadena s’hi van arribar tots els aficionats i jugadors de volei de la vila. Es van habilitar dues pistes per jugar els nens i nenes, tot i que predominaven les noies, i una taula a l’ombra pels pares. Axí els grans i els petits podien gaudir del voleibol sense preocupacions. Tant en aquest cas com a la resta, el bon ambient, el respecte i l’esportivitat van imperar en tot moment sota l’imponent sol primaveral.

I ja per la tarda va ser el torn del bàsquet al Parc de la Mariona. Des de les quatre de la tarda es van celebrar partits curts de 3 jugadors per equip i màxima intensitat amb jugadores i jugadors que es van apropar al parc des de punts molt diversos del Baix Llobregat, com les seves respectives equipacions ho demostraven. La secció de bàsquet del CE Molins de Rei també va realitzar la nit del bàsquet on familiars, jugadors i entrenadors van gaudir d’un bon sopar. Durant la vetllada es va fer entrega d’un premi a Viu Molins de Rei per la cobertura del bàsquet realitzada al llarg de la temporada.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Recomanacions personalitzades