Semillas Batlle entrega 2,5 tones de mongetes a Càritas

Semillas Batlle ha entregat a Càritas una collita de 2.500 quilos de mongetes fruit d’una iniciativa social impulsada per aquesta empresa molinenca. Cada “m’agrada” aconseguit a Facebook, Semillas Batlle l’ha convertit en una llavor plantada a un hort solidari.

El director general de Semillas Batlle, Ramón Batlle (primer per l'esquerra), va fer entrega de les mongetes al director general de Càritas, Jordi Roglà (segon per la dreta) // Semillas Batlle

El director general de Semillas Batlle, Ramón Batlle (primer per l’esquerra), va fer entrega de les mongetes al director general de Càritas, Jordi Roglà (segon per la dreta) // Semillas Batlle

Càritas ha rebut el lliurament de 2.500 quilos de mongetes del primer hort solidari de l’empresa molinenca Semillas Batlle. Es tracta d’una iniciativa social posada en marxa fa un any a través d’una pàgina de Facebook en la que cada “m’agrada” rebut s’ha convertit en llavors de llegum posteriorment plantades en uns terrenys de 10.000 metres quadrats a León destinats íntegrament a aquesta causa. Passat el temps corresponent, s’han recollit 2,5 tones de mongetes que s’han donat a Càritas per que aquesta entitat s’encarregui de fer arribar els aliments a les persones que no tenen les necessitats bàsiques cobertes. Es calcula que es amb la quantitat de mongetes entregades es podran servir 20.000 racions de menjar.

L’èxit de la primera edició de l’hort solidari de Semillas Batlle ha donat com a resultat la renovació del conveni entre Càritas i l’empresa molinenca per iniciar la segona edició, que ja està en marxa, amb l’objectiu d’aconseguir 30.000 racions de llenties. En aquesta segona edició de l’Hort Solidari, Batlle plantarà 1 llavor per cada “m’agrada” rebut a la seva pàgina i 5 en cada ocasió que un usuari comparteixi la campanya en el seu mur. A més, l’empresa agrícola aportarà al projecte 1 llavor per la venda de cadascun dels seus productes al mercat, fent així còmplice de la seva acció social als seus propis clients.

Per donar major difusió a la iniciativa solidària, l’exjugador del FC Barcelona de bàsquet Ferran Martínez ha estat nomenat ambaixador de l’hort solidari. El suport voluntari de l’esportista se centrarà en una tasca de difusió de la iniciativa, amb l’objectiu d’aconseguir més “m’agrada” a Facebook o, el que és el mateix, més llavors, més llenties i, en definitiva, més racions de menjar per repartir a qui més ho necessita.

Recomanacions personalitzades