Arriba la desena FiraBirra

Aquest cap de setmana s’organitza la desena edició de la fira de la cervesa de Molins de Rei, la FiraBirra. Per celebrar l’efemèride s’ha editat una gerra commemorativa de l’aniversari i el diumenge es comptarà amb l’actuació del trio Oktriobierfest.

La plaça de la Llibertat de Molins de Rei s’omplirà, durant tot aquest cap de setmana, de música, tapes i, sobretot, cervesa. Els estands gestionats per diverses entitats de la vila -els Matossers, el Club Futbol Sala Molins 99, l’Entxuscat, els Metal Defenders, i la secció d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei-, juntament amb les tapes del restaurant Nyam Nyam del carrer Major oferiran una gran varietat de cerveses diferents, que potser no s’acostumen a tastar habitualment.

L’edició d’aquest any és especial, perquè la festa que dóna la benvinguda a l’estiu a Molins de Rei celebra el desè aniversari. Per que es noti, s’han editat gerres de cervesa especials que recorden les 10 edicions, i d’altra banda hi haurà l’actuació en directe del grup de ‘dixie’ Oktriobierfest el diumenge a les 7 de la tarda. Com el seu nom indica, aquest és un trio que toca cançons que podrien ser interpretades a l’Oktoberfest de Munich. A la seva actuació s’hi haurà de sumar també sessions de discjòqueis el divendres i el dissabte.

La fira obre el divendres 31 a les sis de la tarda, i tancarà el diumenge 2 de juny. L’hora d’obertura de la fira tant dissabte com diumenge serà a les 12 del migdia.

Viu Molins de Rei ha sortejat entre els seus socis 5 tiquets dobles amb deu pestanyes. Consulta aquí els guanyadors.

Recomanacions personalitzades