Una botiga de iogurts gelats pateix un robatori poques setmanes després d’obrir

L’establiment Gut Frozen Yogurt, del carrer Doctor Barraquer, ha patit un robatori que ha provocat danys materials valorats en 2.000 euros. Els lladres van actuar a primera hora de la nit, trencant el vidre de la porta per rebentar la caixa registradora de la botiga.

Els lladres van accedir a l'establiment trencant la reixa // Ràdio Molins de Rei

Els lladres van accedir a l’establiment trencant la reixa // Ràdio Molins de Rei

Ni dos mesos ha trigat la botiga Gut Frozen Yogurt en patir un robatori. Va obrir les seves portes el 6 d’abril al número 3 del carrer Doctor Barraquer i aquesta passada nit ja ha estat víctima de l’assalt dels lladres. Segons ha informat Ràdio Molins de Rei, el robatori es va produir poc després de les 11 de la nit, quan un veí va veure moviments estranys i va avisar a la Guàrdia Urbana.

Els lladres van forçar la reixa exterior de l’establiment, un cop a dins van trencar el vidre de la porta i van anar directes a rebentar la caixa registradora. El botí dels lladres va ser de 110 euros en metàl·lic que hi havia a la caixa segons la ràdio municipal. Els responsables de l’establiment xifren en 2.000 euros els danys materials ocasionats pel robatori.

Quan la Guàrdia Urbana va arribar al lloc dels fets, a dos carrers de la comissaria, ja no van trobar ningú.

Recomanacions personalitzades