Rècord de participants del Club Gimnàs en el Campionat d’Espanya

El Club vol reconèixer el treball de les gimnastes el proper divendres, dia 31 de maig, en el marc de l’Esportíssim.

Nou gimnastes del Club Gimnàs Molins s’han classificat per participar en el Campionat d’Espanya i en total seran 15 les que participin en la final de la Copa Catalunya // Club Gimnàs Molins de Rei

Nou gimnastes del Club Gimnàs Molins s’han classificat per participar en el Campionat d’Espanya i en total seran 15 les que participin en la final de la Copa Catalunya // Club Gimnàs Molins de Rei

Per primera vegada en la història del Club Gimnàs Molins seran nou les gimnastes que participaran a la final del Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística. Marta Gil, Íngrid Caballero, Mar Castroviejo, Ona Massana i l’equip de les més petites, format per Silvia Chacón, Aïna Puig, Olga Romero, Júlia Espín i Xènia Coronas viatjaran a València durant la setmana del 15 al 21 de juliol. La classificació l’han obtingut després d’aconseguir uns excel·lents resultats en les tres fases prèvies organitzades per la Federació Catalana, que s’han desenvolupat entre els mesos de febrer i abril.

Les mateixes gimnastes participaran en la fase final de la Copa Catalunya, una competició que es durà a terme el proper cap de setmana, 1 i 2 de juny, a la capital de la Garrotxa, Olot. En aquesta final també participaran, en diferents categories, Carla Hernández, Anna Espejo, Sara Chacón i Estel Ramón.

Durant el cap de setmana del 15 i 16 de juny també se celebrarà, a Vic, el Campionat de Catalunya. Aquest és un nou campionat de gimnàstica, organitzat per la Federació,  en el qual només participen les 10 millors gimnastes de cada categoria. Per part del Club Gimnàs Molins de Rei competiran totes les que s’han classificat pel Campionat d’Espanya i, a més, també participaran Carla Hernández, Júlia Ballester, Fiona Serra i Anna Espejo.

El proper divendres, dia 31 de maig, la Junta del Club Gimnàs Molins de Rei reconeixerà el treball i l’esforç realitzat per totes aquestes gimnastes en l’acte organitzat per l’Ajuntament de Molins de Rei al pati de Ca n’Ametller, dins les activitats que s’emmarquen en el cap de setmana de l’Esportíssim.

Recomanacions personalitzades