Arriba l’Esportíssim amb la Cursa Ecològica com a gran novetat

Des del 29 de maig fins al 2 de juny els carrers de Molins de Rei s’ompliran d’activitats esportives. La Cursa Ecològica de Muntanya i el documental “Sota el Montsec” seran les principals novetats. 

esportissimLa temporada esportiva per a la majoria d’entitats esportives de Molins de Rei -algunes disciplines com la triatló tot just ara comencen- es tornarà a tancar amb la gran festa de l’Esportíssim, que enguany es realitzarà entre el 29 de maig i el 2 de juny. L’esdeveniment començarà el 29 de maig amb una iniciativa innovadora, la projecció del documental Sota el Montsec, que narra l’exploració subaquàtica de la cavitat el Forat de l’Or, on ha participat l’entitat molinenca Club Esportiu Unisub. Divendres 31 de maig, es continuarà amb el tradicional reconeixement als millors esportistes de la temporada per part de les pròpies entitats.

 La Cursa Ecològica de Muntanya és la gran novetat

Diumenge 2  de juny arriba la II Cursa Ecològica de Muntanya, que per primera vegada es realitzarà dins del marc de l’Esportíssim. Aquesta activitat consisteix en una cursa per Collserola on tots els materials utilitzats per part de l’organització seran reciclables i no s’embrutarà de cap manera l’entorn natural que es farà servir. El desnivell acumulat de la cursa més exigent, la de 23km, es de més de 800 metres i, per tant, es tracta d’una prova exigent realitzada en un gran espai natural. Tot i això, també hi hauran diferents categories per fet que tothom pugui participar de la prova, des de petits a grans passant pels més habituats o menys per fer esport.  Les inscripcions es limiten a 500 participants i estaran obertes fins el proper divendres.

Dissabte 1, dia gran de l’Esportíssim

El dia més farcit d’activitats tornarà a ser el dissabte, amb diferents punts que s’ompliran d’activitats esportives. La plaça del Molí acollirà les activitats realitzades per la secció d’atletisme de l’AEM, les del Club Gimnàs Molins de Rei, les de l’AAVV del Canal amb l’aeròbic i una organitzada per l’Ajuntament consistent en caminades per la vila. Al Poliesportiu Municipal dissabte al matí la secció de patinatge del CE Molins de Rei organitzarà un taller per a iniciar als joves en el seu esport. El Club Tenis Taula Atlètic Molins de Rei i la secció de volei de l’AEM també optaran per donar a conèixer el seu esport entre els més joves, en aquest cas al parc Pont de la Cadena. Per la seva banda, el CN Molins de Rei realitzarà un taller d’iniciació al waterpolo a la Piscina Municipal. Al poliesportiu de la Sínia la secció de judo del CE Molins de Rei realitzarà el taller Practica el judo en família, que espera acabar amb els tòpics de la violència a les arts marcials i mostrar les bondats d’aquest esport.

El mateix dissabte tres entitats esportives organitzaran campionats lúdics però amb un cert esperit competiu. A l’escola Pont de la Cadena la secció de volei de l’AEM organitzarà el seu ja tradicional campionat de 4×4. Uns metres més enllà, al parc Pont de la Mariona, el CFS Molins 99 organitza un torneig de futbol sala també 4 x 4. A la tarda, el mateix parc de la Mariona serà la seu del 3×3 de la secció de bàsquet del CE Molins de Rei i de la gimcana d’aquesta entitat dedicada als més petits de la casa. La mateixa tarda de dissabte es disputaran la final de Copa de les competicions organitzades per l’Associació Futbol Sala Molins de Rei i el derbi de futbol, de competició oficial, entre l’Atlètic Incresa i el Molins de Rei CF.

Recomanacions personalitzades