Les aules d’estudi s’amplien a la Federació Obrera les tardes de dilluns a divendres

El servei d’aules d’estudi s’amplia i, a més de la biblioteca Pau Vila, també s’oferirà a partir d’ara a un espai de la Federació Obrera. Tot i això, només serà a les tardes de dilluns a divendres. Alguns matins i els caps de setmana únicament restarà oberta la biblioteca, com fins ara.

aules estudi 2013 webL’època d’exàmens universitaris arriba, com cada any, acompanyada de l’obertura de les aules d’estudi per a majors de 18 anys. Enguany, a la biblioteca Pau Vila s’afegeix la Federació Obrera, que habilitarà un espai com aula d’estudi, donant resposta a una petició històrica pels joves molinencs que busquen estudiar a un lloc amb la tranquil·litat adequada, una cosa que moltes vegades no troben a la biblioteca.

La Federació Obrera es convertirà en aula d’estudi des del 27 de maig fins el 5 de juliol en horari de 16 a 22 hores de dilluns a divendres. El 24 de juny (Sant Joan) i els caps de setmana restarà tancada, deixant com a única opció d’estudi pels caps de setmana la biblioteca Pau Vila.

L’aula d’estudi de la biblioteca, de fet, mantindrà l’horari que ja va establir per l’època d’exàmens de principis d’any, quan es va retallar una hora respecte el curs passat. Del 27 de maig al 7 de juliol la biblioteca estarà oberta en horari normal a la tarda de 15.15 a 20.15h i oferirà servei d’aula d’estudi  els dilluns, dimecres i divendres al matí de 9 a 14h, els dissabtes de 16 a 24 hores i els diumenges de 16 a 22 hores. Durant aquests horaris, els serveis habituals de préstec de la biblioteca no estan disponibles i els dies 23 i 24 de juny l’aula d’estudi estarà tancada per la festivitat de Sant Joan.

Recomanacions personalitzades