5 medalles molinenques al campionat d’Espanya d’halterofília

El CH Molins de Rei torna a fer una gran actuació en una competició estatal. Marcos Ruiz es proclama campió d’Espanya. Edgar Rubio i Noelia Caballero aconsegueixen diverses medalles en uns campionats de categoria júnior i absolut. 

Noelia Caballero recollint una de les medalles // CH Molins de Rei

Noelia Caballero recollint una de les medalles // CH Molins de Rei

Una vegada més, el Club Halterofília Molins de Rei fa d’allò extraordinari una rutina. Els molinencs han aconseguit cinc medalles als campionats d’Espanya de la disciplina en categoria júnior i absolut, disputats el dissabte 25 de maig a Madrid.

Marcos Ruiz va aconseguir la victòria en categoria júnior, portant l’única medalla d’or del cap de setmana a Molins de Rei. Les altres condecoracions van ser a càrrec de dos habituals en aquests afers: Edgar Rubio i Noelia Caballero. Rubio va aconseguir la medalla de plata en categoria júnior i la de bronze en categoria absolut, arrodonint un gran cap setmana.

Per la seva banda, la jove Caballero (13 anys), va tornar a mostrar el seu potencial aconseguint la segona posició en categoria júnior i la tercera en absolut, on s’ha enfrontat contra rivals amb una edat molt superior. Tot això malgrat que, en declaracions a Viu Molins de Rei, Caballero explicava hores abans de la competició que ha patit “problemes a l’esquena durant les últimes setmanes” dels quals, finalment, no s’ha ressentit gaire. Ara la molinenca es prepara per a la gran cita de l’any, els campionats d’Europa.

Tot i no aconseguir medalla, un altre dels integrants del CH Molins de Rei, Yosua Fernández, va finalitzar en cinquena posició superant totes les marques personals i realitzant una “molt bona competició” en paraules de l’entrenador de l’entitat, David Soria.

Recomanacions personalitzades