El Consell Comarcal organitza dos cursos per a empreses a Molins de Rei

Molins de Rei es suma al nou programa de formació per a empreses del Baix Llobregat impulsat pel Consell Comarcal i el Servei Català d’Ocupació. S’impartiran a la sala Punt de Comerç un curs gratuït de gestió administrativa i un altre d’habilitats comunicatives.

El programa de formació per a empreses del Baix Llobregat ofereix un ampli ventall de formacions en diferents temàtiques amb l’objectiu d’ajudar a millorar la competitivitat de les empreses. Les formacions es realitzen en tretze municipis del Baix Llobregat, i a Molins de Rei es faran dos dels cursos.

El primer d’ells és un de gestió administrativa, comptable i tributària a l’empresa. Començarà el dimarts 28 de maig i continuarà el 4, 11 i 18 de juny en horari de 9.30 a 14.30 hores. Seran un total de 20 hores de formació que s’impartiran a la sala Punt de Comerç del Mercat Municipal.

L’altre curs que es farà a Molins de Rei porta per títol Entens al teu client? Habilitats comunicatives. Aquest tindrà un total de 15 hores repartides entre els dies 5, 6, 12, 19 i 20 de juny en horari de 13.45 a 16.45 hores. El lloc serà el mateix que l’anterior, a la sala Punt de Comerç.

Tots dos cursos són subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya i estan, per tant, lliures de cost pels participants. El que sí que requereixen és inscripció, que es pot fer a través de la pàgina web del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Formació empresarial al Baix

L’objectiu d’aquests cursos és formar a més de 500 empreses amb el domicili a qualsevol dels 30 municipis de la comarca, per tal de dotar-los de nous coneixements, noves eines de gestió, i millora competencial per tal d’incrementar la seva competitivitat. Aquestes empreses poden ser empreses de nova o recent creació, com personal autònom o bé, persones que estiguin a punt de constituir la seva pròpia empresa i es trobin en la darrera fase de constitució.

El projecte sense precedents impulsat pel Consell Comarcal també contempla l’oferta d’un programa específic de formació per a empreses d’alt creixement, amb un nou programa formatiu adaptat a les necessitats d’aquest tipus d’empreses. Aquest programa, es complementa amb tutories, impartides per especialistes en finançament empresarial, pla d’empresa i models de negoci, i amb sessions de mentoring amb empresaris i empresàries amb gran experiència.

Recomanacions personalitzades