El Molins de Rei CF cau a Sant Andreu amb un equip rejovenit

Sant Andreu 3-2 Molins de Rei CF. Joan Garcia convoca a 5 juvenils a causa de les baixes de pilars com Torelló, Capella o Margarit. El joves van rendir bé però una mala segona part va tornar a impedir als molinencs trencar la mala ratxa.

El Molins va presentar un equip molt jove // Adrià Casaín

El Molins va presentar un equip molt jove // Adrià Casaín

Matí primaveral a les instal·lacions de Can Salvi de Sant Andreu de la Barca amb un bon partit al que el Molins de Rei CF va arribar amb 5 juvenils, tres dels quals van debutar in situ. Un onze de circumstàncies el que plantejava el míster, amb l’habitual 4-3-3.

Garcia ja té en ment l’equip de la temporada vinent tot i que el possible descens del Juvenil A ha dificultat que el cos tècnic confiés més d’una vegada en el planter molinenc. Aquest cap de setmana el juvenil es juga el descens de forma directa a casa contra l’EFO de Montserrat, una temporada irregular dels de Rafa Saavedra que també ha perjudicat al primer equip.

El Molins es va avançar al marcador, amb un bon gol d’Àlex Agudo a passada del debutant Marc Méndez, que va jugar a l’esquerra  acompanyat d’Eli per la dreta.  Una jugada desafortunada en defensa, però, va significar l’empat d’un St. Andreu molt pragmàtic. (1-1)

Al descans les sensacions eren positives, tres juvenils havien estat titulars i estaven rendint a un bon nivell, a la segona va entrar Manel Real de central, també debutant. Marc Fuxa “Chufo” es va quedar a la banqueta per unes molèsties que el van impedir jugar cap minut.

Al arrencar la segona part, Eli va veure la vermella directa, provocant així un ridícul  penal que els locals van aprofitar per fer el 2-1. L’esquema tàctic del Molins va passar a 4-4-1, amb un Agudo sol en punta molt allunyant de la resta. Més tard va variar a 4-3-2, amb el pas dels minuts l’equip va pujar línies ja que no tenien res a perdre.

La nota més positiva del partit és la bona actuació dels juvenils i la confiança que Joan Garcia els hi està brindant

Agudo va tornar a marcar, fent un doblet. Una gran actuació del davanter, que ha treballat aquest final de temporada, tot i que l’equip no tingués res en joc (2-2). Als minuts finals va arribar el gol de la victòria local, (3-2) una derrota injusta per la feina desaprofitada, però l’equip continua creixent confiant amb el planter. La pregunta ara és si Joan Garcia portarà els juvenils per l’últim partit de lliga: el derbi molinenc contra l’Atlètic Incresa.

Recomanacions personalitzades