El parc Pont de la Cadena es queda un cap de setmana a les fosques per un diferencial desconnectat

El parc Pont de la Cadena va patir una apagada elèctrica durant tot un cap de setmana. Ni Citelum ni la Guàrdia Urbana van comunicar la incidència i es va trigar 72 hores en rearmar un diferencial que havia saltat. Els veïns expressen el seu malestar per la manca d’informació.

El parc Pont de la Cadena va estar a les fosques durant tot un cap de setmana // El Llaç

El parc Pont de la Cadena va estar a les fosques durant tot un cap de setmana // El Llaç

El cap de setmana del 8 al 10 de març el parc Pont de la Cadena, al barri del Canal, va patir una apagada elèctrica que va deixar-lo sense llum. Els veïns asseguren que van avisar a la companyia elèctrica i a la Guàrdia Urbana però no es va fer efectiva cap resposta. Davant aquesta manca d’atenció rebuda pels serveis municipals, els veïns van donar a conèixer el seu enuig a membres d’Iniciativa per Molins de Rei, que van traslladar la pregunta al ple municipal del mes de març.

De la resposta rebuda per part del govern municipal al següent ple, el del mes d’abril, es desprèn que la única causa de que el parc Pont de la Cadena estigués durant dues nits a les fosques va ser un simple interruptor diferencial que havia saltat i es trobava desconnectat. El govern municipal reconeix que el servei de manteniment de Citelum va rearmar el dilluns a les 8 del vespre un interruptor diferencial que protegia una línia d’enllumenat.

Fonts municipals asseguren, en un document al que ha tingut accés Viu Molins de Rei, que “les rondes són diàries i és de suposar que una incidència d’aquest tipus es resol en un termini màxim de 24 hores”. Tot i això, segons els veïns la incidència es va produir divendres a la nit. Per tant, el parc va estar 72 hores sense llum, probablement perquè aquestes rondes diàries a les que fan referència fonts municipals no es realitzen en cap de setmana.

Des del consistori s’apunta que no existia cap constància de cap comunicat d’incidència ni de l’empresa subministradora Citelum ni de la Guàrdia Urbana. Iniciativa per Molins de Rei també va preguntar a l’Ajuntament si pensa presentar alguna reclamació a la companyia subministradora però a la resposta donada per l’equip de govern no es respon a aquesta qüestió.

Recomanacions personalitzades