Més a prop de la permanència

Atlètic Incresa 2-1 Fruitosenc F.C. Els locals guanyen a l’últim classificat tot i no fer un dels seus millors partits. Els tres punts sumen i la permanència ja gairebé es pot tocar. 

Serrano protestant a l'àrbitre instants després de ser expulsat // Jose Polo

Serrano protestant a l’àrbitre instants després de ser expulsat // Jose Polo

Després del partit aplaçat a Santa Coloma de Cervelló per motius merament surrealistes, els jugadors de Rafa Martínez tornaven a la normalitat i tenien un altre repte que superar aquest cap de setmana. El Fruitosenc, últim classificat en el grup vuitè de Tercera Catalana i equip que només ha aconseguit una victòria en tota la temporada, visitava el Ricard Genebreda per jugar un partit més, sense cap sentiment de revenja pel 0 a 3 que l’Atlètic Incresa li va fer en el partit d’anada. Els visitants no es juguen res a aquestes alçades de la competició i el descens és el resultat del treball fet durant tot l’any.

Sense Rafa Martínez a la banqueta per motius de salut, era Aitor Segura, segon entrenador de l’equip blanc-i-blau, qui dirigiria l’orquestra en aquesta ocasió. La primera part va ser fosca, amb poques ocasions locals i nul·les visitants. L’Atlètic Incresa buscava aprofitar les passades llargues però cap d’elles resultava factible i les jugades es finalitzaven sense èxit. El davanter Erik Serrano la va tenir en dues ocasions, una d’elles de falta, que el porter visitant acabava refusant. L’altre va encartar de cara a porta però, lamentablement per als interessos locals, estava en fora de joc.  La primera part va acabar amb un lleuger domini local però amb un 0 a 0 a l’electrònic. 

Marcos efectuant un servei de falta // Jose Polo

Marcos efectuant un servei de falta // Jose Polo

Una mica més de color va tenir el segon temps.  Erik Serrano inaugurava la segona part obrint el marcador després d’una bona assistència de Francesc Canals, un dels jugadors que més bons resultats està donant a  l’Atlètic Incresa en aquesta recta final. Un 1 a 0 que no era suficient per una Incresa que necessitava més. Una combinació entre la parella de davanters de moda va fer possible el 2 a 0. Serrano s’encarregava de fer una vaselina i el seu company de batalla, David Rivas, finalitzava  la jugada amb una rematada de cap.  Tot i la diferència, encara no estava tot dit al Ricard Ginebreda.

Poc després, Serrano veia dues grogues en menys d’un minut. El jugador va ser expulsat després de replicar a l’àrbitre i deixava al seu equip amb 10 jugadors quan encara quedaven 30 llargs minuts per davant.  Amb un jugador menys, als locals els va costar mantenir el partit i fins i tot van fallar més ocasions de les normals. David Rivas la va tenir davant el porter en un mà a mà  i pocs minuts més tard Jordi Pons no va ser capaç d’encertar un gol pràcticament cantat.

Si la davantera tenia uns minuts emboirats va ser la defensa l’encarregada d’aguantar el partit. Roque Bonilla va aturar un gol in extremis que a punt va estar de colar-se dins de la porteria de Vélez, el defensa va tenir els reflexos suficients per refusar aquell gol perillós. Però, el Fuitosenc no volia marxar sense fer cap gol i en una jugada des de fora de l’àrea Ignacio Moreno va tenir la sort d’atrapar una pilota a la frontal de l’àrea per posar-la dins, amb un gest tècnic magnífic, per tot l’escaire. Un gol inesperat que al cap i a la fi no tindria cap importància. 2 a 1 a l’electrònic quan l’àrbitre va xiular el final. Els de Rafa Martínez sumen 3 punts molt importants de cara a la permanència.

Per a l’Atlètic Incresa només queden 2 partits i 45 minuts del partit aplaçat contra el Santa Coloma perquè la temporada 2012/2013 arribi a la seva fi. Els altres dos rivals seran l’Epluguenc, que ja ha baixat de categoria, i l’etern rival, el Molins de Rei CF, a l’última jornada. Ara per ara, els del barri del Canal estan salvats però el descens del Júpiter i el Vic de la categoria de Tercera fa que comenci el sistema de descensos compensats on entrarà en joc el coeficient de punts/partits dels equips dels diferents equips. Per tant, és important que segueixin sumant punts per millorar el seu coeficient i assegurar-se la salvació. 

 

Fitxa tècnica 

Atlètic Incresa: Miguel Vélez, Roque Bonilla, Jonatan Nuñez, Jordi Pons, Erik Serrano, Didac Pruna, Marcos Bonilla, Pol Muela, Angel Barroso, David Ruiz i Francesc Canals.

 

Fruitosenc F.C: Jose Antonio Delgado, Bryan Ibañez, Jose Arteaga, Joan Martínez, Carles Gonzalez, Marçal Antunez, Carlos Olid, Pau Pons, Rubén López, Alex Rivera i Martí Iglesias.

 Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades