Dempeus Molins justifica per què no va convidar a PSC i ERC al Procés Constituent

Dempeus Molins afirma que ERC i PSC no van ser convidats a l’acte del Procés Constituent ja que “aquells que al govern pactaven retallades, reformes constitucionals i rescats a la banca (…) i els que donen suport al govern de CiU” no van en la mateixa línia que el procés.

Dempeus Molins! logoDempeus Molins no ha trigat més que unes hores en contestar a les crítiques rebudes per part del PSC i ERC arran de l’acte de presentació del Procés Constituent amb la monja Teresa Forcades, on aquestes dues formacions no van ser convidades a participar. Directes al gra i sense por a cap tipus de represàlia, l’entitat ha assegurat a través d’un comunicat que PSC i ERC no van ser convidats a l’acte ja que “aquells que al govern pactaven retallades, reformes constitucionals i rescats a la banca i els que donen suport de govern a CIU, màxim responsable de les actuals retallades, no estan en la mateixa línia política”.

El Procés Constituent es va presentar com un moviment rupturista amb el sistema actual i des de Dempeus s’entén que ni els socialistes ni els republicans no responen a aquesta característica. Tot i això, l’entitat assegura que “a nivell personal si que hi pot tenir cabuda qualsevol militant” d’aquests partits.

D’altra banda, Dempeus! considera que “no és casualitat que els dos comunicats sortissin de forma sincronitzada enmig de la polèmica per la reserva de cadires”. El comunicat d’ERC va ser enviat a la premsa el dia 15 de maig a les 13:58 hores mentre que el del PSC va ser enviat el mateix dia a les 14:00. Fonts dels dos partits implicats han assegurat a Viu Molins de Rei que la coincidència d’horari d’enviament de les seves postures és “casualitat” Dempeus! va més enllà en la seva crítca i afirma que “no ens sembla correcte l’atac que s’està intentant fer des d’alguns partits de l’ajuntament”. L’entitat també afirma que “no està al servei de cap força política i no ens veiem obligats a fer una neteja d’imatge als partits que ens ho demanin” i que “volem treballar amb independència política”.

Recomanacions personalitzades