Els joves de Molins de Rei es mouen per l’esport

Els estudiants de primer de Batxillerat de l’institut Bernat el Ferrer organitzen una jornada d’esport per a tots els alumnes de quart de primària de Molins de Rei.

Els nens van posar a prova la confiança amb proves com aquesta // Iris Miquel

Els nens van posar a prova la confiança amb proves com aquesta // Aniol Costa

Els estudiants de primer de Batxillerat de l’institut Bernat el Ferrer van experimentar amb una tasca nova per a la majoria d’ells: la de monitor esportiu. El passat divendres 10 de maig van ser els encarregats de dinamitzar als alumnes que actualment cursen quart de primària en el marc de la tercera jornada esportiva organitzada per cohesionar el municipi i fomentar els valors de l’esport.

La jornada va començar a les 9 del matí al camp de futbol municipal Josep Raich i en l’edició d’enguany ha comptat amb un circuit de 14 activitats molt variades que anaven des de futbol per parelles fins a jocs sensorials per posar a prova la confiança i coordinació entre els més petits, sempre organitzats en equips mixtes.

El foment de l'esport forma part de l'oferta educativa del centre // Iris Miquel

El foment de l’esport forma part de l’oferta educativa del centre // Aniol Costa

L’objectiu d’aquesta jornada esportiva ha estat, per una banda, posar a prova els coneixements apresos per part dels alumnes de primer de Batxillerat al llarg de tots els seus estudis (ja que aquest serà l’últim curs que estudiaran l’assignatura d’Educació Física) i, d’altra banda, incentivar l’activitat esportiva sense esperit competitiu als més petits, transmetent la idea de que a través de l’esport es construeixen els valors del respecte, l’amistat i la convivència.

Els nens i nenes de quart de primària van demostrar una gran participació i energia durant tota la jornada i des de bon matí ja es va crear una especial sintonia entre petits i grans que han fet d’aquesta edició una de les més ben valorades per professors, organitzadors i participants.

Recomanacions personalitzades