Suspensió “surrealista” del Santa Coloma – At.Incresa

L’àrbitre decideix suspendre el partit entre el Santa Coloma i l’Atlètic Incresa al minut 40 en una decisió “sense explicació”. La Federació ha decidir reprendre el partit a partir del minut des del qual es va suspendre. 

Ribas va enviar una pilota al pal // Jose Polo

L’Atlètic Incresa va veure com el partit es supenia sense explicació // Arxiu — Jose Polo

Inèdita situació la del passat diumenge en el partit entre el Santa Coloma de Cervelló i l’Atlètic Incresa, rivals directes per eludir la zona de descens directe del grup vuitè de Tercera Catalana. Sobre el minut 40, amb el resultat d’1 a 0 a favor dels locals, l’àrbitre va decidir suspendre el partit en una decisió “surrealista” segons explica el capità de l’equip del barri del Canal, Jona Nuñez, en declaracions a Viu Molins de Rei.

“En una falta va haver un petit desafiament entre dos jugadors i el col·legiat va decidir suspendre el partit”, explica Nuñez, qui afirma rotundament que “no hi havia cap motiu” per suspendre un matx que, fins al moment “era força net”. “No era, ni molt menys, un partit calent” remata el molinenc per explicar la curiosa situació.

Un cop van arribar a la zona de vestidors del camp Eusebi Güell, els capitans dels dos equips van decidir anar a parlar amb el col·legiat, Josep Gavin, per demanar-li que es procedís a reprendre el partit. En un primer moment, Gavin va decidir acceptar la petició dels capitans però, llavors, sorprenentment i en un acte molt poc lògic, l’equip del Santa Coloma es va negar a jugar. Surrealisme en estat pur.

Segons Nuñez, Gavin va assenyalar a l’acta que “el Santa Coloma es va negar a jugar”. La Federació ha comunicat durant les últimes hores que el partit es reprendrà un altre dia a partir del minut des del qual es va suspendre.

A falta de quatre partits per acabar la temporada -el suspès es compta com a no finalitzat- , 10 punts de distància separen a Santa Coloma, primer equip que ocupa posicions de descens directe, i Incresa, que es troba en zona de possible descens. Per tant, una victòria en aquest partit suspès li donaria al Santa Coloma unes mínimes esperances de poder superar a l’Atlètic Incresa a la classificació.

Per la seva banda, l’Incresa segueix esperant una confirmació oficial de la Federació sobre les conseqüències de finalitzar la temporada quarts per la cua, posició que ara ocupen. Des del club creuen que enguany el quinzè no baixa tot i que la manca de confirmació oficial crea una situació d’incertesa dins l’entitat del barri del Canal.

Recomanacions personalitzades