Martí Bofarull exposa a Lleida i Sabadell després de triomfar a Lyon

El pintor molinenc Martí Bofarull exposa durant el mes de maig a la galeria Terraferma de Lleida i a la galeria Intel·lecte de Sabadell. Recentment ha mostrat la seva obra a la ciutat francesa de Lyon, on va mostrar diversos quadres de París.

Martí Bofarull va ser present a Lyon durant la inauguració de la seva exposició // M. B.

Martí Bofarull va ser present a Lyon durant la inauguració de la seva exposició // M. B.

La particular manera de captar la màgia de Manhattan en els quadres del molinenc Martí Bofarull es mostra fins el 23 de maig a la galeria d’art Terraferma de Lleida. Bofarull és un habitual d’aquesta galeria lleidatana, on enguany presenta i posa a la venda les recents creacions en les que es veuen les imatges icòniques de Manhattan, ciutat per la que l’artista sent una gran fascinació. Els diferents quadres exposats mostren l’skyline de la ciutat, la plaça de Times Square, l’edifici Chrysler i una panoràmica del nord de la capital del món amb Central Park al centre, entre d’altres.

No és l’única exposició que té en marxa Bofarull durant aquest mes. A Sabadell, fins el 9 de juny, està duent a terme una mostra dedicada a obres en edició limitada sobre paper. Es pot veure a la galeria Intel·lecte, al carrer Pedregar de Sabadell.

Èxit a Lyon

Abans d’aquestes dos exposicions a terres catalanes, el molinenc ha realitzat una exposició a la ciutat francesa de Lyon, a l’Artclub Gallery. El propi pintor assegura que la seva obra ha estat ben rebuda pels francesos i “ha estat tot un èxit”.

Els quadres de Bofarull es podien veure al costat de grans escultures // M.B.

Els quadres de Bofarull es podien veure al costat de grans escultures // M.B.

Aquest cop no només es van poder veure les seves habituals creacions al voltant de Nova York, sinó que també va exposar diversos quadres de París, amb el riu Sena, els bouquinistes, la catedral de Notre Dame i els seus voltants com a grans protagonistes.

Recomanacions personalitzades