El Molins de Rei CF no trenca la mala ratxa

Molins de Rei CF 1-3 Martorell. Un gol inicial d’Àlex Agudo va donar autoestima als molinencs per vèncer al Martorell a casa, però els de Joan Garcia ho van desaprofitar. L’equip no coneix la victòria des del mes de febrer. 

El Molins està acabant la temporada amb mala imatge // Adrià Casaín

El Molins està acabant la temporada amb mala imatge // Adrià Casaín

El Molins de Rei CF no passa per un bon moment, ja no només són els resultats els que no acompanyen, l’afició tampoc: el Municipal Josep Raich va tornar a mostrar una mala entrada. La temporada passada, quan l’equip es trobava en posicions de promoció, anar al camp era tota una festa però la manca d’alicients competitius -no tècnics o tàctics- dificulta cada cop més veure les grades del Josep Raich amb bons ulls.

L’equip ja pensa en la propera temporada, així ho va confirmar el seu míster en una entrevista amb Viu Molins de Rei fa unes setmanes. La temporada se li està fent molt llarga a un equip que podria estar lluitant per promocionar i que al arribar els mals resultats no es va saber aixecar. Parlem de mals resultats, no de joc. El joc es va anar diluint a mesura que les aspiracions ho feien.

Una mostra més d’aquest estat de forma va ser la derrota contra el Martorell per 1 gol a 3 on, després d’un gol inicial del davanter Àlex Agudo, l’equip de Joan García es va anar desfent per acabar derrotat a casa. L’equip no coneix la victòria des del mes de febrer i només el coixí de punts aconseguit durant la primera volta els salva de patir més del compte en un final de temporada per oblidar.

Recomanacions personalitzades