160 joves descobreixen l’handbol gràcies a la trobada del CE Molins de Rei

Èxit de participació de les trobades de promoció de l’handbol amb 160 joves practicant aquest esport. El CE Molins de Rei fa una valoració molt positiva de les jornades. 

Les trobades d'handbol han estat un èxit de participació // Jose Polo

Les trobades d’handbol han estat un èxit de participació // Jose Polo

La secció d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei ha organitzat unes jornades amb l’objectiu de donar a conèixer entre els més joves aquest esport. Celebrada en dos caps de setmana, la trobada de promoció de l’handbol organitzada per l’entitat molinenca ha aconseguit aplegar al voltant de 160 joves d’entre 6 i 15 anys, des de primer de primària fins a sisè. El jugador sènior i un dels coordinadors de les jornades, Bernat Anducas, diu en declaracions a Viu Molins de Rei que estan “molt contents” de les jornades per la “gran participació” que s’ha aconseguit.

Jocs, exercicis i partits d’handbol s’han combinat al pati de l’escola Alfons XIII per fer gaudir a aquells que poden ser el futur de l’handbol de Molins de Rei. Hi havia molts nois, però també moltes noies, fet que torna a demostrar l’esforç que es fa des de la secció en el foment de l’esport femení. “Ens encanta que vinguin tantes noies ja que costa trobar jugadores”, comentava Anducas satisfet de la feina feta. Els pares, asseguts a les graderies, contemplaven com els seus fills descobrien un nou esport. Aquells que ja el practiquen, com diferents jugadors de les categories inferiors, ajudaven a poder fer possible l’acte.

Recomanacions personalitzades