El femení de bàsquet és a un pas de fer història

Per primera vegada, el CE Molins de Rei pot pujar a Primera Catalana. El partit de l’ascens es podrà veure en directe a Viu Molins de Rei.

Viu l'ascens al bàsquet femeníEl sènior femení de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei pot signar un capítol important en la història dels esports de la vila aquest cap de setmana. Mai abans el bàsquet femení de Molins de Rei havia tingut una possibilitat com aquesta per pujar a Primera Catalana, categoria que mai ha trepitjat. L’equip entrenat per Pere Galimany és a una victòria d’aconseguir l’ascens somiat a falta de tres jornades de lliga. Tres matx ball per rematar una temporada fantàstica.

De fet, una derrota de l’Esparreguera, tercer classificat, contra l’Almeda, primer classificat, podia avançar l’ascens un dia. Pere Galimany, en declaracions a Viu Molins de Rei, explica que el CE Molins de Rei “ha estat a Tercera Catalana històricament i aconseguir l’ascens en la segona temporada a Segona seria fer un somni realitat”. Una progressió meteòrica del bàsquet femení a la vila que també es reflexa en la quantitat de públic que es pot veure a les graderies durant els partits.

“A vegades l’esport és qüestió de mèrits, i aquest equip ha treballat tant que estic segur que pujarà de categoria”, declara contundent Galimany, segur de la feina feta durant una temporada llarga i especial. “Un seguit de situacions personals han fet unir al grup i, passi el que passi, tots recordarem aquesta temporada”, remata.

Viu l’ascens del femení de bàsquet en directe

Viu Molins de Rei tornarà a fer costat a l’esport local i farà la retransmissió en directe i en exclusiva del matx en streaming (imatge i so a través d’internet). A partir de les 19:10 segueix el CE Molins de Rei – Himesa Sallent amb la narració de Jose Polo i els comentaris de Laura Fernández i el coordinador de l’entitat i entrenador del sènior masculí, Juan Couto.

Retransmissió és possible - bàsquet

Recomanacions personalitzades