64 infants participen a l’Aquatló de Molins de Rei

Enguany la prova ha fet el salt internacional acollint a participants russos. La cita dóna el tret d’inici a la temporada de la secció de Triatló de Molins de Rei. 

L'aquatló d'enguany ha estat marcada per la participació de la selecció russa // CN Molins

L’aquatló d’enguany ha estat marcada per la participació de la selecció russa // CN Molins

Tot i que no és el primer acte on participen, una any més l’Aquatló Intantil de Molins de Rei, que enguany arribava a la vuitena edició, ha donat el tret d’inici simbòlic a la temporada de la secció de triatló del Club Natació Molins de Rei.

La vuitena edició ha estat marcada per un temps espectacular que ha acompanyat als participants a realitzar la prova. Segons explica el club a través de la seva web, la selecció russa infantil ha participat a l’Aquatló de Molins de Rei per preparar la seva temporada. És la primera vegada que petits esportistes de caire internacional participen en aquesta prova.

En total, 64 nens i nenes han participat durant aquest cap de setmana en una prova amb tres sectors. Es començava amb una cursa a peu per després passar a la piscina per exercir la natació i, per acabar, es tornava un altre cop a fer una cursa a peu. D’aquesta manera, l’aquatló serveix com a iniciació per als infants en la disciplina de la triatló, que també inclou un tram en bicicleta.

Recomanacions personalitzades