Filagarsa recull 20 premis per “Nadal a Halloween”

Els concursos de Pineda de Mar i del barri de Gràcia premien l’últim musical del grup Filagarsa. A més, Nadal a Halloween participa en la Mostra Nacional de Teatre Amateur.

Estel Tort i Ruth Estrada amb els premis Vila de Gràcia // Filagarsa

Estel Tort i Ruth Estrada amb els premis Vila de Gràcia // Filagarsa

L’últim musical del grup de teatre amateur Filagarsa, Nadal a Halloweencomença a recollir els primers premis. La història de “Vila Halloween” ha agradat, i molt, en diferents concursos de teatre d’arreu de Catalunya. De moment, l’obra ja ha recollit un total de 20 premis, segons informen al seu blog.

Nadal a Haloween s’ha emportat al concurs de teatre de Pineda de Mar un total de 9 premis: millor grup, millor escenografia, millor musical, millor vestuari, millor il·luminació, millor direcció, 2n premi actor principal, millor actor de repartiment i 3r premi al millor actor de repartiment.

La “collita” encara ha estat més bona en el concurs Vila de Gràcia on han aconseguit 11 premis: 2n millor grup, millor il·luminació, millors efectes sonors, millor vestuari, premi del jurat jove al millor grup, 2n premi al director, 2n premi actor principal, 3ra actriu principal, 2n actor de repartiment, 3r actor de repartiment i 3ra actriu de repartiment. Tot i això, els 60 premis de Besa’m Kate, rècord històric del grup, encara queden lluny.

Participació a la Mostra Nacional de Teatre Amateur

El passat cap de setmana Filagarsa va participar a la Mostra Nacional de Teatre Amateur, celebrada a Pineda de Mar, representant Nadal a Halloween. Des del grup es valora la trobada com “una gran oportunitat per fer noves coneixences i per relacionar-se amb altres grups” segons expliquen al seu blog. Era la cinquena ocasió que el grup de Molins de Rei participava en aquesta Mostra.

Recomanacions personalitzades