El masculí de bàsquet seguirà a Primera Catalana

El CE Molins de Rei continuarà a Primera Catalana. Els entrenats per Juan Couto superen sense patir més del compte una temporada exigent marcada per la igualtat entre els equips de la competició. 

Els molinencs van celebrar la victòria amb l'afició // Jose Polo

El CE Molins de Rei ha aconseguit la permanència // Arxiu — Jose Polo

Després de la victòria d’aquest cap de setmana contra el Messer Tarragona (63-59), el sènior masculí de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei ha aconseguit la permanència definitiva, sense la necessitat de jugar fases, a Primera Catalana. Els molinencs han aconseguit salvar la categoria sense patir més del compte en el seu primer any a Primera després de l’ascens aconseguit la temporada passada.

No ha estat una temporada fàcil, com no ho poden ser les primeres temporades després d’un ascens, però els entrenats pel gallec Juan Couto – qui també coordina la secció – han superat els alts i baixos raonables en un equip nouvingut a la categoria per assegurar-se la permanència amb una jornada d’antelació. Per tant, l’èxit del bàsquet de Molins de Rei és inqüestionable. 

Els molinencs han superat les dificultats en una categoria extremadament igualada, on una bona ratxa et situava en posicions molt còmodes i una mala ratxa et feia patir de valent al veure’s apropar les posicions de descens o de playout. Ara mateix són sisens amb només 4 victòries de marge sobre els catorzens, fet que demostra la igualtat entre els equips aquesta temporada.

Així doncs, l’equip ha hagut de mostrar una personalitat definida i una gran maduresa tot i ser un conjunt jove. La defensa i la intensitat en el joc han estat les senyes d’identitat d’un equip que ha fet omplir el Poliesportiu Municipal en més d’una ocasió i que ha tingut en tot moment el suport de l’afició, sempre present a les graderies locals i en bona part dels desplaçaments realitzats durant la temporada.

El sènior “B” aconsegueix l’ascens a Tercera Catalana

El sènior "B" masculí ha aconseguit l'ascens // www.basquet-molinsderei.blogspot.com

El sènior “B” masculí ha aconseguit l’ascens // basquet-molinsderei.blogspot.com

L’èxit del primer equip no ha estat l’únic dins la secció de bàsquet del CE Molins de Rei. El sènior “B”, entrenat per Claudio Cesar, ha aconseguit aquest cap de setmana certificar el seu ascens a Tercera Catalana després d’una victòria ajustada a la pista del Masquefa (70 a 71).

Els molinencs han realitzat una gran temporada en conjunt i, a més, han farcit al sènior “A” de jugadors que han rendit a un alt nivell en diverses ocasions. És la primavera del bàsquet de Molins de Rei que floreix en categories masculines i també en categories femenines, on el sènior és a una victòria d’aconseguir l’ascens a Primera Catalana.

Recomanacions personalitzades