Èxit de participació en el 14è Torneig de Cooperació de l’1 de Maig

Amb algunes novetats en el reglament però amb el mateix esperit esportiu de sempre, el Poliesportiu Municipal va tornar a acollir el Torneig de Futbol Sala organitzat per l’Agrupament Escolta Jaume Vicenç Vives.

Tot els equips van fer una mostra d'esportivitat i fair play // Jose Polo

Tot els equips van fer una mostra d’esportivitat i fair play // Jose Polo

Les dotze hores solidàries de futbol sala al Poliesportiu Municipal ja són una cita imperdible per als amants de l’esport i en la seva catorzena edició el nombre d’equips es va superar. Fins a 20 conjunts conformaven el torneig en una jornada esportiva on els beneficis van anar destinats a projectes de cooperació d’Escoltes Catalans.

Els joves membres del CAU de Molins de Rei oferien un servei de bar, com ja és costum, amb preus populars. El fair play va imperar en tot moment en el torneig, ja que els vencedors o vençuts queden en un segon pla quan es tracta d’un torneig per gaudir de l’esport amb fins benèfics.

Una de les noves regles del torneig va ser la obligació de tenir com a mínim a dues persones de diferent sexe sempre a la pista, prioritzant així la diversió comuna i no la extrema competitivitat que es pot veure en l’esport  d’elit.

La sorpresa va saltar al migdia quan els vigents campions, els “Indignats”, van caure a la fase de grups, donant així opció a equips més joves i sense experiència com van ser el “Recreativo de Juerga” o “Ganjah Farmars”, que van arribar a semifinals. L’esperada final va enfrontar als ja clàssics “Lilolilolà” i “Descansa”. Aquest últims es van proclamar guanyadors en una gran final, demostrant la seva superioritat al comptar a les seves files amb un bon nombre de jugadors del CFS Molins 99, que aquest diumenge es juguen l’ascens a la Sínia.

Recomanacions personalitzades