El casal d’estiu amplia el servei una setmana més que l’any passat

Les activitats del casal d’estiu organitzat per l’Ajuntament de Molins de Rei enguany s’allarguen una setmana més i estaran en marxa fins el 2 d’agost. També hi haurà servei del 2 al 10 de setembre. El període d’inscripcions ja ha començat i finalitza el 24 de maig.

un_estiu_per_als_infants_mediumLes activitats del casal d’estiu organitzat per l’Ajuntament es realitzaran del 25 de juny fins el 2 d’agost, allargant el servei una setmana més del que es feia fins ara i responent així a la demanda de molts pares que es trobaven amb considerables problemes per conciliar la feina amb les vacances escolars dels seus fills d’entre 3 i 13 anys. També hi haurà casal d’estiu del 2 al 10 de setembre.

El lloc i l’horari sí que es mantindrà com l’any passat: l’activitat principal es desenvoluparà de 9 del matí a 1 del migdia a l’escola La Sínia. Aquest horari bàsic es pot complementar amb l’acollida al matí de 8 a 9 hores, el servei de menjador de 13 a 15.30 hores i l’acollida de tarda fins a les 5 de la tarda.

El període d’inscripcions ja ha començat al poliesportiu municipal i finalitzarà el 24 de maig, amb reserva de plaça. El període d’activitat al qual els nens i nenes es poden apuntar és per setmana. Poden utilitzar el servei tots aquells nascuts entre els anys 1999 i 2009, ambdós inclosos. Les famílies nombroses i monoparentals disposen de descomptes. Un document en PDF recull tota la informació sobre les activitats organitzades i el seu cost.

Malestar entre els esplais

El fet de que el casal d’estiu s’hagi deixat des de l’any passat en mans d’una empresa externa va provocar el malestar dels membres dels esplais molinencs, que van denunciar en el seu moment que dels 14 treballadors contractats només 3 provenien de les entitats de lleure de Molins de Rei. Representants de l’esplai MIB, l’Agrupa i l’AE Jaume Vicens Vives van anunciar l’estiu passat que prepararien un casal d’estiu organitzat per les entitats de lleure que treballen al municipi durant tot l’any. La proposta, finalment, no ha fructificat i els monitors dels esplais molinencs no s’han decidit a tirar endavant un projecte alternatiu que en altres punts de la comarca funciona des de fa anys.

Recomanacions personalitzades