El manteniment de la via pública i la mobilitat són les principals queixes dels veïns

La neteja, el manteniment de la via pública, la mobilitat i l’urbanisme han estat els temes més tractats en les trobades de veïns amb l’Ajuntament realitzades a tots els barris de Molins de Rei durant els últims mesos. Uns 500 veïns han participat a les trobades.

La trobada al barri del Canal va ser la que més públic va aplegar // Ajuntament de Molins de Rei

La trobada al barri del Canal va ser la que més públic va aplegar // Ajuntament de Molins de Rei

L’Ajuntament ha mantingut durant els últims mesos trobades amb els veïns de tots els barris de Molins de Rei. Van iniciar la ronda de trobades presencials al gener al barri del Canal i l’han finalitzat al març a Can Graner. En totes aquestes trobades, celebrades sota el títol “L’Ajuntament t’escolta”, els temes més tractats i que més queixes i suggeriments han despertat entre els assistents han estat la neteja, el manteniment de la via pública, la mobilitat i l’urbanisme.

En total han participat uns 500 molinencs que han reivindicat davant l’equip de govern les necessitats de cadascun dels barris. El que era alcalde en el moment de realitzar les trobades i impulsor de les mateixes, Xavi Paz, valora positivament la resposta obtinguda i es mostra “satisfet de la implicació que han demostrat els molinencs a partir d’una participació real”.

L’Ajuntament ha aprofitat aquestes trobades per presentar els projectes més importants d’aquesta legislatura en els barris corresponents: al Canal es va explicar l’inici d’obres de les instal·lacions esportives del Ricard Ginebreda; a la trobada del Centre Vila es va presentar la reforma del pati de Palau i del carrer Rafael Casanova; i als barris de muntanya es va explicar l’adequació urbanística plantejada per aquests barris.

Recomanacions personalitzades