El CFS Molins 99 pot certificar el somni de l’ascens aquest cap de setmana

El futbol sala molinenc és a un pas de fer història. Si el CFS Molins 99 guanya diumenge contra el Gelida (18:30h) aconseguiran l’ascens a Territorial, màxima categoria del futbol sala català. El partit serà retransmès en directe per Viu Molins de Rei

El CFS Molins 99 aspira a pujar de categoria // CFS Molins 99

El CFS Molins 99 té l’ascens a tocar // CFS Molins 99

Tothom tenia clar l’objectiu a principis de temporada però pocs imaginaven que ho podrien aconseguir amb tanta contundència. A falta de cinc jornades per acabar la lliga, el Club Futbol Sala Molins 99 pot aconseguir l’ascens matemàtic a Territorial, màxima categoria del futbol sala català.

Els entrenats per Jorge Rubio no depenen de resultats de tercers. Si volen ser equip de Territorial el més aviat possible, han de guanyar o empatar contra el Gelida diumenge a les 18:30 al Gelida Industrial, sisè a la classificació. Només un punt donaria el somiat ascens ja que l’equip té, ara per ara, 15 punts d’avantatge sobre el tercer. “És el primer any que entreno a un sènior en una temporada sencera, i aconseguir l’ascens a la primera seria molt emocionant per a mi” reconeix l’entrenador en declaracions a Viu Molins de Rei.

Diumenge 5 de maig a les 18h Viu Molins de Rei retransmet en directe el partit que pot significar l'ascens del CFS Molins 99 a TerritorialL’ascens seria un fet històric per al futbol sala molinenc, que mai ha trepitjat una categoria tant alta i porta forces temporades confeccionant un equip capaç d’assolir aquest repte. De fet, en més d’una ocasió el Poliesportiu de la Sínia s’ha fet petit per la quantitat de públic que l’equip és capaç d’aplegar. Tot i això, de moment es descarta que el CFS Molins 99 faci el salt al Poliesportiu Municipal per incompatibilitat d’horaris. L’entrenador ho té clar: “el més important és jugar allà on s’entrena”. El president de l’entitat, Jaume Molins, valorava la falta d’unes instal·lacions més grans com un impediment per créixer més a principis de temporada. “Ja no podem créixer més per la manca d’instal·lacions”, assegurava abans de començar una tempororada que pot portar el futbol sala molinenc a la màxima categoria catalana.

Partit amb retransmissió en directe de Viu Molins de Rei

Després del desplegament especial per la salvació del waterpolo a Primera Nacional, Viu Molins de Rei vol tornar a demostrar el seu compromís amb l’esport local i, per això, oferirà el partit de diumenge en directe per streaming. El diumenge 5 de maig a partir de les 18.15h es podrà viure el CFS Molins 99 – Gelida en directe per streaming (retransmissió amb àudio i vídeo) amb la narració de Jose Polo i els comentaris d’Adrià Casaín. Posteriorment, es penjarà la crònica amb la gravació íntegra del partit.

La retransmissió a Viu Molins de Rei és possible gràcies a El tenderol dels esports, Hormipresa, Construccions J.Baqués, FitnessCenter Molins, CFS Molins 99, Ràdio Molins de Rei i Comercial y manufacturas SPLA

 

Recomanacions personalitzades